teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Larmtekniker till omsorgsförvaltningen

Ansök nu

Larmtekniker till omsorgsförvaltningen

Referensnummer

A1070561

Om tjänsten
Som tekniker hos kommer du främst jobba med omsorgsförvaltningens vård- och omsorgsboenden. Det kan även bli aktuellt med arbete kring hemtjänstens trygghetslarm och låssystem. Du kommer även att arbeta med våra olika mobila system. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara administration, reparation och felsökning av system. 
Du kommer fungera som första linjens support mot verksamheten men även ansvara för utbildning av personal. 
Tjänsten innebär kontakt med omsorgsförvaltningen personal, leverantörer, fastighetsägare och omsorgstagare, där ditt goda bemötande är av stor vikt.

Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom el/data eller motsvarande erfarenhet. 
Du skall ha grundläggande kunskap om data och IP-kommunikation, ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat som tekniker och/eller installatör samt att du skall ha ett problemlösande och tekniskt tänk. 
Du behöver vara händig och ha ett gott bemötande då du i ditt dagliga arbete kommer i kontakt med omsorgstagare, anhöriga och omsorgspersonal.

Teknisk utbildning på högskolenivå samt vana av mobiladministration, i olika system, är meriterande.
Då vi har flera införandeprojekt är även vana av projektledning en meriterande kompetens.

B-körkort är ett krav då arbetet utförs på flera olika platser inom förvaltningen.

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. 
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. 

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorg av och insatser till äldre människor. En av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner. Hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och enhetschefer på våra äldreboenden och inom hemtjänsten. 

Grundläggande för vårt viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

Dela detta jobb

Larmtekniker till omsorgsförvaltningen

Kalmar kommun - Omsorgsförvaltningen och Socialförvaltningen