teknikjobb.se

logga

Larmtekniker

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-12-21

Ansök nu

Larmtekniker

Om jobbet

Vi söker larmtekniker för kund

Vi söker tekniker inom larm, passersystem och CCTV till vår kund i Stockholm

Vår kund växer – och nu behöver de bli fler: låt inte den chansen passera dig förbi! Har du flerårig erfarenhet av installation och service inom passersystem, inbrottslarm och CCTV? Vill du ha ett fritt och omväxlande jobb med möjligheter att utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!

 

Om vår kund

Hos vår kund jobbar de med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra, från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. De är idag cirka 180 personer som varje dag levererar riktigt bra service till deras kunder. Och de blir allt fler.

Att jobba hos vår kund är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. De är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar de medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare.

Som anställd hos vår kund omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vår kund erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner – till exempel friskvårdsbidrag, fria läkarbesök samt rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, eller kanske i en helt ny roll inom bolaget på sikt?

Hos vår kund möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. De lever sina värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra. Och framförallt: de har kul på jobbet!

 

Om jobbet

Som tekniker hjälper du vår kunds kunder med installation och service av inbrottslarm, passersystem och CCTV. Det här är ett jobb för dig som gillar variation och kundkontakt – och som är intresserad av ny teknik, inom larmbranschen kommer det ju ständigt nya produkter.

Du utgår oftast från hemmet när du börjar din arbetsdag. Utgår du från ett av deras kontor är det antingen vid Globen eller i Spånga.

Båda arbetsplatserna kännetecknas av en härlig laganda och positiv stämning. Om du vill vara med och bidra till den kommer du att trivas hos vår kund!

 

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av installation, service och/eller driftsättning inom passersystem, inbrottslarm och CCTV. Du har jobbat med ett par, eller flera, av de vanligt förekommande fabrikaten inom området, exempelvis Aptus, Axema, RCO, Assa, Bewator, ARX, SPC, Galaxy, Teletec Premier, Power eller NEO. Har du även erfarenhet av arbete som ledande tekniker och/eller med projektering och att leda montagearbete är detta meriterande, men inget krav. Du har god datorvana och B-körkort, i den här rollen erbjuder vår kund tjänstebil.

Som person är du serviceinriktad och flexibel, ordningsam och ansvarskännande – och du jobbar lika gärna självständigt som i grupp. Du har lätt för att prioritera ditt arbete och kan hålla i flera projekt samtidigt.

Eftersom vår kund är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

 

Tillträde och ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 30 november.

m anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Hammarby Kajgata 12

12030 Stockholm

Arbetsgivaren

Hr Group Nordic AB

Dela detta jobb

logga
Larmtekniker

Premier Service