teknikjobb.se

Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill vara med och arbeta med fastighetsrättsliga frågor. Du kommer i största del arbeta mot vår projektavdelning och kommer bland annat vara involverade i ombyggnationen av Slussen, omvandlingen till en ny stadsdel i Flemingsberg och byggnationen av en ny sorteringsanläggning i Högdalen. Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö med erfarna och kunniga kollegor där vi tillsammans arbetar för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som lantmätare är du en viktig del i projektverksamheten och tillsammans med de andra lantmätarna handlägger du olika mark- och fastighetsrättsliga frågor. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att:

• Handlägga avtal om servitut och ledningsrätt.
• Stödja projektledare vid förhandling om servitut och ledningsrätt.
• Handlägga inskrivning av servitut.
• Handlägga bolagets ansökningar och yrkanden vid lantmäteriförrättningar.
• Stödja avdelningen i frågor gällande markrättigheter och planjuridiska frågor.

Du kommer att arbeta tätt ihop med de andra lantmätarna och bolagets projektledare på projektavdelningen. Du kommer även delta i frågor vad gäller planjuridiska frågor och genomförandeavtal mm. Arbetet innebär många interna och externa kontakter såsom med fastighetsägare, myndigheter, byggbolag och kommuner.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör, med inriktning mot lantmäteri, samhällsplanerare, mark- och fastighetsjuridik eller annan motsvarande utbildning. Vi välkomnar även sökande som är nyutexaminerade.

Som person har du en god analytisk förmåga samt är strukturerad i ditt arbete då du kommer att arbeta med flera ärenden samtidigt. Vidare ser vi att du är självgående men har lätt för att samarbeta samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då arbetsuppgifterna kräver förmåga att vara serviceinriktad samt skapa goda och förtroendefulla relationer med såväl sakägare, myndigheter som arbetskamrater.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning de första sex månaderna. Du kommer att ha din utgångspunkt i våra moderna lokaler i Ulvsunda. Planerad start enligt överenskommelse.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Ansökan
Låter det intressant? Skicka då in din ansökan senast den 31 maj 2020. Vi kallar till intervjuer löpande. Sök genom att klicka på länken.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du vår bolagslantmätare Sara Veidemann, på tfn 08-522 129 65. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via vår växel 08-522 120 00.

Mer om oss
Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Logga

Lantmätare i början av sin karriär

Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb