teknikjobb.se

Långsiktigt vikariat med stora karriärsmöjligheter för nyexad civilingenjör!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-12

Ansök nu

Långsiktigt vikariat med stora karriärsmöjligheter för nyexad civilingenjör!

Är du nyexaminerad civilingenjör med intresse för inköp och är trött på att det alltid finns någon med mer erfarenhet som får jobben du söker? I de lägena vill man bara skrika ut frågan: ”hur ska jag få den där erfarenheten om jag aldrig får chansen att genom mitt driv, initiativtagande och analytiska förmåga visa att jag är en jättetillgång?”

Om tjänsten

Den här rollen är svaret på hur du får chansen att som nyexaminerad komma in på ett stort välkänt teknikföretags inköpsavdelning och genom att vara en analytisk doer får den där första viktiga erfarenheten att kickstarta din karriär med.

Denna tjänst är ett vikariat för en föräldraledig kollega med start i början av juni till och med 31/1 2021. Företaget i fråga är dock väldigt stort med en inkluderande och välkomnande kultur och för rätt person med förmåga att nätverka är karriärsvägarna efter detta vikariat stora.

Vi kommer inom kort ha mer information att delge kring denna tjänst men vill redan nu ge dig som är nyexaminerad och intresserad av inköp på ett stort teknikföretag chansen att meddela ditt intresse. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete med inköp är det meriterande men inget krav.

Låter detta som en spännande roll? Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval för denna tjänst och presenterar nyexaminerade stjärnor för vår kund löpande!

Dela detta jobb

Långsiktigt vikariat med stora karriärsmöjligheter för nyexad civilingenjör!

Academic Work