teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Långsiktig lagertjänst i Mölndal

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Långsiktig lagertjänst i Mölndal

Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerfomIQ söker nu personer som trivs med ett fysiskt arbete till vår kund i Mölndal. Vår kund arbetar inom livsmedelsbranschen och vi söker just nu personal. Här är lagandan otroligt viktig och du blir en betydelsefull del i kedjan för att företagets kunder ska få sina varor i tid.

På lagret kan arbetsuppgifterna variera från orderplock och -pack till varumottagning och enklare städning. Arbetstiderna varierar också beroende på avdelning och är förlagda mellan 05:00-22:00. Vanligtvis arbetar du på ett tre- eller fyra veckors rullande schema med tider förlagda mellan 05:00-22:00.

Uppdraget är tänkt att vara på lång sikt där du börjar gå som konsult via PerformIQ, men där ambitionen är att jobba vidare direkt hos kund efter. Det är därför viktigt att du går in med inställningen att bli långsiktig.

Personprofil
För att lyckas i tjänsten ser vi att du har:

•Körkort och tillgång till bil (arbetstiderna är förlagda tider då det är svårt att ta sig kollektivt)
•Goda kunskaper i svenska
•En god fysik då du står och går hela arbetspasset och även utför lyft

Det är meriterande om du tidigare arbetat på lager eller dagligvaruhandel tidigare. Vidare är dina personliga egenskaper av stor vikt för oss. Vi söker en lagspelare som förstår vikten av sin egen prestation för att nå gruppens gemensamma mål. Du är en ansvarsfull och noggrann person som är mån om att dina arbetsuppgifter utförs på ett korrekt sätt. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningsliv. I din ansökan får du gärna berätta gärna vilken aktivitet du utövat och hur det format dig som person.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Varierande arbetstider från 05:00-22:00. Även helg förekommer.
Plats: Mölndal

Om PerformIQ
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund. Ambitionen är att efter avslutat uppdrag hos oss gå över direkt till kunden och få anställning där. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Långsiktig lagertjänst i Mölndal

PerformIQ