teknikjobb.se

Är du en driven landskapsarkitekt med bred erfarenhet av gestaltning? Gillar du samarbeten i komplexa team? Då kan det här jobbet vara perfekt för dig.

Om oss och kontoret
Välkommen till oss på Tengboms Malmökontor! Som ett av regionens större arkitektkontor har vi en stark position på marknaden. Vi arbetar med stadsutveckling, landskap, husarkitektur, inredning – vår kompetens är bred. Kollektivt och nyfiket skapar och delar vi kunskap. Vi driver samhällsdebatten framåt och söker innovativa lösningar tillsammans med andra. En inkluderande miljö i kombination med tydliga arbetsprocesser lägger grunden för vårt kreativa tänkande. Vi arbetar för en hållbar framtid och skapar miljöer som ökar både människors livskvalitet och fastighetsvärde. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor och ett nära samarbete med dem är A och O.

Några av våra aktuella projekt är en ny grundskola i Höllviken, gestaltningsunderlag till detaljplan för bostäder och stadsmiljö i centrala Lund, nya bostäder med höga hållbarhetsambitioner i Sege park, Hyllie och Brunnshög samt utvecklingsplaner för Lunds sjukhusområde.

Om rollen
I rollen som landskapsarkitekt får du ett utmanande jobb med stort inflytande i en inspirerande och öppen arbetsmiljö. Landskapsteamet jobbar inom en stor bredd av uppdrag - från bostäder, vård och utbildning till stadsmiljö och infrastruktur. Vi arbetar i alla olika skeden, från tävlingar och rådgivning till bygghandlingar. Liksom du är vi engagerade i vårt arbete och prestigelösa i vårt arbetssätt. Vi tror på kollektiv intelligens och samverkan för att alltid leverera hög kvalitet i våra uppdrag.

Om dig
Vi letar efter dig som är handläggande landskapsarkitekt med minst fem års erfarenhet från den rollen. Du är engagerad och kunnig. Du är van vid att arbeta i komplexa kompetensgrupper där du driver utvecklingen av landskapsarkitekturen i projekten. Gestaltning är ett av dina stora intressen tillsammans med projektering.

Har du kunskaper inom civil 3d eller revit är det ett plus. Meriterande är också erfarenhet av hållbarhetsarbete och vårdmiljöer.

Vi är nyfikna på dig!
Välkommen med din ansökan. Sök tjänsten genom att registrera ditt CV och portfolio i PDF så snart som möjligt men senast 30 april 2020. Vi genomför urval och intervjuer löpande. Tillsättning 1 maj 2020 eller efter överenskommelse.

 

Landskapsarkitekt till Tengbom Malmö

Ort
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb