teknikjobb.se

Logo

Landshövdingens chaufför med inriktning på personlig säkerhet

Ort
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Landshövdingens chaufför med inriktning på personlig säkerhet

 

Länsstyrelsen är en expertmyndighet inom områden som natur och miljö, samhällsbyggnad och landsbygd, direkt underställd regeringen. Vi fungerar som en länk mellan människor, kommuner, regioner och olika myndigheter. Vi verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Det gör vi genom att se till helheten i vår myndighetsutövning, genom att förmedla kunskap och genom att samordna och utveckla olika sakfrågor. Hållbar utveckling ger framtiden möjligheter i ett Södermanland för alla.

Tjänsten är placerad på stabsenheten som bland annat ansvarar för landshövdingens officiella besök och resor. Tjänsten kombineras med säkerhetsadministration.

Stabsenheten tillhör avdelningen för verksamhetsstyrning och stöd som ansvarar för verksamhetsstyrning och ledningsstöd till landshövding och länsråd samt verksamhetsstöd till övriga avdelningar och enheter på Länsstyrelsen.

Avdelningen arbetar med representation, utredning, analys, kommunikation, HR, ekonomi och säkerhetsfrågor.

Arbetsuppgifter

Som landshövdingens chaufför är en stor del av dina arbetsuppgifter att bistå med chaufförstjänster vid officiella besök och landshövdingens resor. I arbetet ingår planering och transportlogistik i nära samarbete med landshövding och sekreterare. Du ansvarar för att resorna genomförs säkert, smidigt och bekvämt. Vid sidan av chaufförsuppgifterna kommer du att hjälpa till vid representationsarrangemang på Residenset i samarbete med staben. I tjänsten ingår även att administrera delar av Länsstyrelsens säkerhetsarbete. Övriga arbetsuppgifter planeras i samråd med stabschef.

Kvalifikationer och profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbeta som chaufför. Du ska ha minst avslutad gymnasieutbildning. Du är en lugn, trygg och skicklig bilförare med fokus på säkerhet. Vi förutsätter att du har B-körkort och goda datakunskaper inom Microsoft-programmen samt en säkerhetsutbildning i att köra skyddspersoner. Övrig säkerhetsutbildning är meriterande.

Du som person har hög integritet samt är pålitlig och trygg. Du ser det som självklart att alltid möta människor på ett respektfullt sätt. Du måste som person vara stabil och kunna hantera föränderliga situationer, ibland under tidspress. Du har också en genuin känsla för service och förmåga att anpassa dig. Du har även god planeringsförmåga med sinne för detaljer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde den 7 januari eller efter överenskommelse. Provanställning på sex månader kan komma att tillämpas.

Arbetstiden är oregelbunden då kvälls- och helgarbeten förekommer. Arbetstiden regleras genom förtroendearbetstid enligt särskilt avtal.

Tjänsten är säkerhetsklassad, vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras före anställning.

Sista ansökningsdag är den 24 november 2019.

Om Länsstyrelsen

Länsstyrelsen erbjuder en attraktiv arbetsplats. Vi har en levande värdegrund som baseras på de mänskliga rättigheterna och principen om likabehandling.

Vid rekrytering strävar Länsstyrelsen efter jämn könsfördelning och mångfald bland medarbetarna. Södermanlands län ingår i ett finskt förvaltningsområde och vi värdesätter därför om du har kunskaper i finska och behärskar ytterligare språk.

Läs mer om Länsstyrelsen på vår webbplats www.lansstyrelsen.se/sodermanland. Följ oss gärna på sociala medier - vi finns på Facebook, LinkedIn och Twitter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner

Jonas Hammar

Stabschef

0102234213

 

Johanna Bergman

SACO

0102234000

 

Rune van den Brink

ST

0102234000

 

Dela detta jobb

Logo
Landshövdingens chaufför med inriktning på personlig säkerhet

Länsstyrelsen Södermanland