teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lagersäljare till Optimera i Bromma sökes!

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Lagersäljare till Optimera i Bromma sökes!

Produktionsledare till Nolato MediTech Hörby

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Drivs du av att leda och utveckla människor i din närhet? Vill du ha ett arbete där du får dra nytta av ditt tekniska intresse samtidigt som du trivs med att ta ett stort ansvar och driva utvecklingen framåt? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som produktionsledare på Nolato MediTech.

Nolato MediTech söker nu en driven produktionsledare som vill fortsätta att utveckla produktionen vidare mot världsklass. I rollen som produktionsledare kommer du ansvara för en del av produktionsflödet på våra silkonavdelningar och du kommer fortsätta att driva utvecklingen till ett effektivt och lönsamt flöde. Det finns en utarbetad struktur för arbetet men den vill vi att du ständigt utmanar genom ditt närvarande och agerande ledarskap, vilket kommer att avgöra vilka resultat som uppnås. Du skall både kunna fatta snabba beslut samtidigt som du tänker långsiktigt. Du kommer ha ett personalansvar för en grupp om runt 20 anställda i produktionen och du kommer arbeta nära den andra produktionsledaren.

I rollen som produktionsledare ingår följande arbetsuppgifter:
• Ansvar för flödet av silikonprodukter
• Budget- och investeringsansvar
• Dagligt och strategiskt målarbete
• Arbete i fabriksledningen
• Effektivisering och utveckling av avdelningen utifrån LEAN som förhållningssätt
• Att utveckla gruppens kompetens och flexibilitet
• Optimera produktionsflödet
• Driva tvärfunktionellt team för flödet
• Leda och coacha medarbetarna

Personprofil
Vi ser gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet och har arbetat som ledare i producerande industri med högt tempo. Vi tror att du har en lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har ett brinnande intresse för att leda och utveckla människor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Grundläggande kunskap och förståelse för LEAN som förhållningssätt är något som du besitter och du använder dessa verktyg till att utveckla avdelningen.

Du är ansvarstagande, välorganiserad och affärsmässig och har förmågan att vara drivande och beslutsmässig när situationen så kräver. Vi ser att man är strukturerad i sitt arbete och utmanar de rutiner och arbetssätt som man anser går att förbättra. Vi tror att du är prestigelös i ditt förhållande till andra och är duktig på att motivera dina medarbetare till att nå sin fulla potential.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du får även möjlighet att arbeta med LEAN i ett väldigt engagerat bolag som är redo att ta nästa steg i utvecklingen.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Hörby

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi har produktionsenheter i Hörby och Lomma. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering. Vi erbjuder en arbetsplats med starkt fokus på arbetssätt enligt LEAN principer och på utveckling av såväl verksamhet som medarbetare.

Dela detta jobb

logo
Lagersäljare till Optimera i Bromma sökes!

PerformIQ