teknikjobb.se

Logga

Lagerplanerare till vår varudepå i Kungsängen-Brunna

Ansök nu

Lagerplanerare till vår varudepå i Kungsängen-Brunna

Till vår varudepå i Kungsängen-Brunna söker vi nu två stycken Lagerplanerare som vill möjliggöra god varuförsörjning så att vi kan ta kundmötet till högsta nivå. Du välkomnas till ett härligt team på idag två kollegor i samma roll och en depå på ca 50 medarbetare - som alla strävar efter samma mål! Varudepån är en av tre depåer i Sverige som försörjer våra butiker, ombud och hemleveranskunder runt om i landet. 

Om rollen
Som Lagerplanerare kommer du ansvara för att vårda och underhålla systemen med relevant information (exempelvis: artikelinformation, kunder, rutter och lagerlayout) med mera. Det är ditt ansvar att i dialog med avdelningen Varuplanering utveckla parameterersättning för orderförslag och hemtagningsmängd av nyheter samt in och utfasning av artiklar och sortiment. Det är även du som kommer granska och godkänna beställningsförslag, samt kontinuerligt arbeta med rätt placering av samtliga artiklar på lagret. Underhåll, utveckling och anpassningar av det fysiska lagret är en viktig del i det dagliga arbetet för att skapa bästa förutsättningar för produktionen.

Som Lagerplanerare är du även en del av den dagliga operativa driften och arbetet är därför till viss del "hands-on".  

Om dig 
Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av lagerlogistik, gärna inom e-handel, god vana inom IT-system och Excel, talar och skriver obehindrat på svenska, samt innehar ett eller flera truckkort. Det är meriterande om du har utbildning inom lagerstyrning/lagerlogistik, och/eller tidigare arbetat med lagervård, lageradministration eller operativt inköp. Det är viktigt att du har goda kunskaper om verksamhetsprocesser samt besitter en analytisk förmåga som skapar förutsättningar att se och lösa problem.

Vi söker en logistiker som vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt och har en gedigen passion för vårt viktiga uppdrag framåt. I urvalet kommer vi därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Om din utveckling hos oss 
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. 

Om oss 
Våra tre varudepåer är kärnan i Systembolagets e-handelslogistik. Här plockar och packar vi kundbeställningar som skickar till våra butiker, ombud eller direkt hem till kunderna. På vår depå i Brunna har vi ca 4.000 artiklar på lagret och hanterar totalt 10 miljoner flaskor per år. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25:e april. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Victor Petterson, 0720712177. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl eller brev. 

I din ansökan ber vi dig att inkludera ett CV och ett personligt brev där du beskriver vad som lockar dig med tjänsten och Systembolaget samt vad du kan tillföra. I ansökningsformuläret kommer du få svara på ett antal frågor kopplat till din kompetens för rollen.  

-------

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

Dela detta jobb

Logga
Lagerplanerare till vår varudepå i Kungsängen-Brunna

Systembolaget