teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lagerpersonal på heltid till Stora Essingen

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-10-08

Ansök nu

Lagerpersonal på heltid till Stora Essingen

Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker åt kunds räkning en lagerarbetare på heltid. Tjänsten passar dig med god fysik då arbetet bitvis innefattar tunga lyft.

Du jobbar på Elcykelpunktens lager på stora Essingen med varierande arbetsuppgifter. Du flyttar och organiserar cyklar, klistrar på leveransetiketter, tar emot leveranser och jobbar med utleveranser. Tjänsten är på heltid med start omgående och fram till slutet av oktober.

Personprofil
Som person söker vi dig som tar egna initiativ, är noggrann och trivs med att arbeta i högt tempo. Vidare är det viktigt att du är en lagspelare och trivs med att arbeta i team och har lätt för att samarbeta.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagermedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 06:00-15:00, måndag-fredag
Plats: Stora Essingen

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd via PerformIQ men med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kund.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Filippa Nielsen på mail filippa.nielsen@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar. Vi har fri frakt på alla cyklar och vi har vår konceptbutik i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund kan du alltid känna dig trygg att handla hos oss. Kolla gärna även in våra elcyklar på rea. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, hopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel. Det kan vara svårt att köpa rätt elcykel men vi lovar att göra vårt bästa för att du ska bli så nöjd som möjligt med din elassisterade cykel. Försäljningen av elcyklar har ökat och 2018 ökade andelen till 15-20% sålda elcyklar av totalt ca 550 000 cyklar som idag säljs i Sverige. Elcykelpunkten har ett brett sortiment av cyklar för alla och några varumärken är Batavus, Stålhästen, Monark, Merida och Marvil elcyklar.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

 

Dela detta jobb

logo
Lagerpersonal på heltid till Stora Essingen

PerformIQ