teknikjobb.se

Lagermedarbetare till kund i Trestadsområdet

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Lagermedarbetare till kund i Trestadsområdet

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Eterni Sweden AB söker nu efter flertalet lagermedarbetare till en kund i Trestadsområdet. Vi ser att du som söker tjänsten kan börja relativt omgående och kan arbeta nattskift. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! 

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som lagermedarbetare kommer du att utföra olika arbetsuppgifter på vår kunds lager som bland annat kan innefatta containerlossning, plockning och packning av varor till kund, containerlastning, returhantering, städning osv. Du kommer i rollen att arbeta självständigt och du ansvara själv för att ditt arbete blir väl utfört. Arbetet kommer att vara förlagt under nattskiftet och du kommer arbeta söndag natt - torsdag natt.

Detta är ett konsultuppdrag där du erbjuds en anställning hos Eterni Sweden AB. Uppdraget avses att tillsättas omgående så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är arbetsvillig och plikttrogen. Du är noggrann som person och känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av lagerhantering eller logistik är detta meriterande men inget krav. För att kunna söka rollen behöver du kunna förstå svenska i tal och skrift och vara fylld 18 år. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 

ÖVRIG INFORMATION 

Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte. 

Vid frågor kring tjänsten kontakta Josefine Ågren via josefine.agren@eterni.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lagermedarbetare till kund i Trestadsområdet

Eterni Sweden AB