teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lagermedarbetare till FAS Converting Machinery

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Lagermedarbetare till FAS Converting Machinery

FAS Converting är en svensk utrustningstillverkare, grundad 1978. Vi utvecklar, designar och monterar, installerar och stöder maskiner för att konvertera plastfilm till påsar på rulle. Våra kunder är inom den flexibla förpackningsindustrin och huvudprodukten är en skräppåse. Idag har FAS Converting ett brett produktsortiment som täcker allt från industriella lindare, med eller utan perforator för pallöverdrag, jordbruksfilm, lakan till mat- och frys- och sopsäckar, vågtopp och dragband.


LAGERMEDARBETARE SÖKES TILL FAS CONVERTING MACHINERY I ARLÖV

Trivs du med att arbeta praktiskt och göra det i en miljö där högt tempo och noggrannhet är viktiga faktorer? Är du en lagspelare som värderar en god stämning och att ha kul på jobbet? Då ska du söka denna tjänst hos FAS idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med packning och plockning av varierande gods som ska levereras ut ifrån produktionen i Arlöv. Packningen sköts vid ett packbord och även plockning förekommer samt bokning av transporter. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och ett högt tempo då det är viktigt att beställningarna packas korrekt och levereras i tid. Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag. För att trivas i rollen behöver du vara van vid fysiskt arbete och hantering av större gods.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är effektiv och noggrann samt har ett intresse för praktiska arbetsuppgifter. Du har en hög energinivå och värderar en god gemenskap på arbetsplatsen där alla hjälps åt. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du fungerar bra i miljöer där det är ett högt tempo. Du har ett driv och engagemang och slutför arbetsuppgifter på ett noggrant och effektivt sätt.

Viktigt för tjänsten är:
 

  • Behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

  • God datorvana samt bekväm i Officepaketet.

  • Lagspelare.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50% som sträcker sig tills vidare. Du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning, med fördel är du studerande. Arbetstiderna är flexibla utefter ditt schema. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos FAS Converting Machinery.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Dela detta jobb

Lagermedarbetare till FAS Converting Machinery

Eterni Sweden AB