teknikjobb.se

Lagermedarbetare till Dawa Däck

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Lagermedarbetare till Dawa Däck

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag som i samband med tillsättningen av angivna tjänster nedan, samarbetar med vår kund Dawa Däck.

Dawa Däck AB, KW Wheels AB, Pro Imp AB är och InterWheel AB en av Sveriges största grossister inom däckfackhandeln. Vi levererar däck och fälg till merparten av de större kedjorna inom gummi-fackhandeln. Vår målsättning är att ha ett brett sortiment för att tillgodose en så stor del av marknaden som möjligt.

Företagen ingår idag i bolagsgruppen Klintberg & Way Group som ingår i Anders Hedin Invest AB.

För mer information om oss besök www.dawadack.se


Eterni Sweden söker nu lagermedarbetare med erfarenhet av något eller några av nedan områden, till vår kund Dawa Däck i Landvetter. Behovet är omgående och uppdraget beräknas hålla på till slutet av December med eventuellt förlängning. 
 

ARBETSUPPGIFTER
Du är en viktig del av leveranskedjan och har som ambition och strävan att alltid ha kunden i fokus. Du arbetar bra tillsammans med ditt team för att kunderna ska få exakta, snabba och högkvalitativa leveranser.

Vi ser att du har erfarenhet ifrån någon av dessa arbetsuppgifter: 
 

  • Orderplock/truckförare - orderhantering, registrera, sortera och kontrollera in- och ut leveranser. Erfarenhet av högstaplande truck.

  • Meriterande om du har arbetat med Däckmontering - montering och balansering av däck och fälg.

  • Maskinoperatörer

Arbetets tiderna är måndag-fredag, antingen dag eller kväll.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person tror vi att du är noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du är en ordningsam  och van vid att jobba enligt säkerhetsföreskrifter och riktlinjer och gillar att hålla det rent och snyggt omkring dig. Du trivs med ett fysiskt arbete och har en god fysik, då det förekommer en hel del tunga lyft.

För att bli aktuell som orderplockare krävs erfarenhet av truckkörning och truckkort A1-A4 + B1-B4.
Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande med fallskyddsutbildning och AWS Astro erfarenhet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Dawa Däck AB.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Robert Tigerberg på robert.tigerberg@eterni.se. 
 
Dawa Däck och Eterni erbjuder dig en tjänst hos en stark och trygg aktör i en spännande bransch med marknadsmässig lön. Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök via länken eller på Eterni.se. Ansökningar via mail hanteras ej. 

Dela detta jobb

Lagermedarbetare till Dawa Däck

Eterni Sweden AB