teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lagermedarbetare till däckverkstäder i Göteborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

Lagermedarbetare till däckverkstäder i Göteborg

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Vill du få möjlighet att bekanta dig med lagerverksamhet? Är du händig och praktiskt lagd med intresse för bilar? Då kanske du är den vi söker för våra kommande uppdrag!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som lagermedarbetare går ut på att du i vår kunds verkstad servar däckskiftaren genom att hämta fram och lagerföra kundernas förvaringar. Under perioden för däckskifte arbetar man främst med säkerhet och därför ställs höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. För att trivas i rollen som däckskiftare bör du vilja jobba fysiskt då det förekommer tyngre lyft samt att du har en hög stresstålighet då det emellanåt råder högt tempo ute på anläggningen. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Detta är yrket för dig som söker möjligheten att få arbeta inom bil- och däckverkstäder. Kanske har du ett stort bilintresse och vill utvecklas inom verkstadsarbete. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och trivs att jobba i team, men även självständigt. Har du tidigare kunskaper inom lagerarbete så är det en stor fördel. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Truckkort är meriterande men inte alltid ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start i oktober och uppdraget sträcker sig initialt till december inom årstiden för däckskifte, men kan även finnas möjlighet till förlängning eller andra liknande uppdrag!

ÖVRIG INFORMATION
Du får möjligheten att jobba som konsult ute hos några av Sveriges största märkeskedjor inom däck- och bilverkstäder. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Eric Lundgren på via eric.lundgren@eterni.se.

OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mail.

 

Dela detta jobb

Lagermedarbetare till däckverkstäder i Göteborg

Eterni Sweden AB