teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lagermedarbetare till Brunneby Musteri

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Lagermedarbetare till Brunneby Musteri

Lagermedarbetare till Brunneby Musteri

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en initiativtagande lagspelare med erfarenhet av lagerarbete och truckkörning? Är du ute efter en ansvarsfull roll där du utgör en viktig del i ett tätt sammansvetsat team? Då kan du vara precis den vi söker till Brunneby Musteris lager!

Tjänstebeskrivning
Brunneby Musteri söker en ny lagermedarbetare på vikariat till deras lager utanför Borensberg. Att arbeta på lagret innebär en central och viktig roll då du till stor del arbetar självständigt och därmed har det yttersta ansvaret för att lagerverksamheten rullar på som det ska. Dina huvuduppgifter är orderplock och att ta hand om in- och utgående gods, samt sköta viss kundkontakt. Rollen kan även innebära att du behöver hoppa in i produktionen samt ge assistans åt den intilliggande butiken vid behov. Uppdraget börjar som ett vikariat som löper fram till december. Det finns dock goda möjligheter till fortsatt arbete efter att vikariatet löpt ut.

Personprofil
Vi söker dig som har truckkort och som gärna har arbetat på ett lager tidigare. Det är även meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin. Du är en person som trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Du är strukturerad och noggrann. Att arbeta i högt tempo sporrar dig och du är lösningsfokuserad. Då rollen innefattar ett brett ansvarsområde där du ställs inför olika typer av utmaningar så ser vi att du är flexibel och stresstålig. Vidare är du en social och positiv person som har lätt för att arbeta i olika arbetsgrupper. Du har en god fysik och förutsättningar för att arbeta med tunga lyft. Då mycket av arbetet sker med hjälp av olika typer av truckar (motviktstruck bland annat) så ser vi att du har god vana av det sedan tidigare.

Vi ser att du har:
• Truckkort
• Körkort och tillgång till bil
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• God datorvana

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, vikariat fram till december
Arbetstid: Måndag – fredag, 07:00-16:00
Plats: Borensberg

Företagspresentation
Brunneby Musteri är en pärla på Östgötaslätten mellan Linköping och Motala längs vackra Göta kanal. Familjeföretaget startades 1941 och har sedan dess förädlat bär och frukt till goda och hållbara produkter. Vi producerar över 120 produkter i vårt eget varumärke. Legotillverkning är också en stor och viktig del av vårt arbete. Vi är ett litet sammansvetsat team på Brunnebys Lager som behöver en till härlig människa att samarbeta med när vår kollega går på föräldraledighet. På Brunneby finns musteriproduktion, en stor Gårdsbutik och en mysig lunchrestaurang. Lär gärna mer på vår hemsida: www.brunnebymusteri.se.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Lagermedarbetare till Brunneby Musteri

PerformIQ