teknikjobb.se

Lagermedarbetare sökes till säsongen Hösten 2021

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes till säsongen Hösten 2021


Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Euromaster

Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige.

Arbetsbeskrivning

Inför däcksäsongen i höst 2021 söker vi Lagermedarbetare i Göteborgsområdet. Vi samarbetar med Euromaster som är en ledande aktör och återförsäljare för bl.a Michelin. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i landets mest moderna bil- och däckverkstäder.

Arbetet som Lagermedarbetare går ut på att du tar fram kundens däckuppsättning och tvättar dessa i anläggningens maskiner innan dom lagerförs. På våra däcklager ställs höga krav på noggrannhet och tempo då man hjälper flera däckskiftare. För att trivas i rollen som däckskiftare bör du vilja jobba fysiskt då det förekommer tyngre lyft samt att du har en hög stresstålighet då det emellanåt råder högt tempo ute på anläggningarna. Vi söker dig med tidigare erfarenhet från lagerarbete och gärna med dokumenterad erfarenhet inom fordonsbranschen. Truckkort är ett krav.

Din profil 

Detta är yrket för dig som söker möjligheten att få arbeta inom bil- och däckverkstäder. Kanske har du ett stort bilintresse och vill utvecklas i branschen. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och trivs i en föränderlig miljö. Har du tidigare kunskaper inom däckskifte och kanske gått fordonsteknisk utbildning så är det en stor fördel. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Om tjänsten

Tjänsten som Lagermedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start runt mitten av Oktober. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Euromaster.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du har några frågor kopplade till rekryteringsprocessen eller tjänsten kontaktar du
Robert Tigerberg, 0738-61 72 36 eller via mail: robert.tigerberg@eterni.se

Dela detta jobb

Lagermedarbetare sökes till säsongen Hösten 2021

Eterni Sweden AB