teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lagermedarbetare på heltid till hösten

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Lagermedarbetare på heltid till hösten

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och service? Är du själv serviceinriktad och vill arbeta i en social roll? Läs då vidare om rollen som lagerarbetare till vår väletablerade kund i Malmö!

PerformIQ söker för kunds räkning en arbetsam person för arbete som lagerarbetare på heltid för ett kortare uppdrag. Vår kund är en välkänd aktör inom byggprodukter. I rollen som lagermedarbetare kommer du att vara behjälplig på lagret med uppgifter så som in- och utleverans, lagerhållning av företagets produkter, truckkörning. Vidare kommer du i rollen även att bemöta kunder ute i butiken. Där med så söker vi dig som trivs med både lagerarbete och kundbemötande samt att ha en omväxlande arbetsdag.

Personprofil
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och har en vilja att lära dig. Vidare har du en god initiativförmåga och räds inte för att hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du är flexibel och utåtriktad i ditt kundbemötande och att du värdesätter att ge varje kund service i världsklass.
I övrigt ser vi att du:

• Gärna har arbetat i butik tidigare
• Gärna har truckkörkort (ej ett krav)
• Har tidigare erfarenhet från serviceyrke.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

Övrigt
Start: Hösten
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00-16:00, måndag-fredag
Plats: Malmö, Fosie

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

 

Dela detta jobb

logo
Lagermedarbetare på heltid till hösten

PerformIQ