teknikjobb.se

Lagermedarbetare Dagab Inköp & Logistik AB i Jordbro

Företag Axfood
Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Lagermedarbetare Dagab Inköp & Logistik AB i Jordbro

Allmän information

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab gör en viktig insats: om rätt kolli plockas så hittar våra kunder fräscha varor i hyllan.

Det här får du göra

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta fysiskt i en tempofylld roll och bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Du är en viktig del av ett lag även om du huvudsakligen arbetar självständigt. Du plockar varor och packar dessa utifrån en order som du får via vårt röststyrda plocksystem. Trucken är ditt huvudsakliga hjälpmedel. Därför är körvana med truck meriterande, men vi utbildar alla som börjar jobba hos oss. En viktig del av ditt arbete är också att komma med förbättringsförslag enligt vårt arbete med ständiga förbättringar.

Det här förväntar vi oss

Du ska ha fyllt 18 år eftersom du kommer att använda truck i arbetet. För att klara arbetet måste du inte vara stark, men det är viktigt att du jobbar ergonomiskt korrekt och tar hand om din hälsa. Vi ser gärna att du har en sund livsstil där träning är ett naturligt inslag. Eftersom vi lägger stort fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de regler och riktlinjer som finns. Du förstår och kan göra dig förstådd på svenska är viktigt eftersom instruktioner, arbetsledning och övrig information ges på svenska. Som person är du hänsynsfull och visar andra respekt. Du är noggrann och effektiv samt håller ordning och reda omkring dig. Truckkort med behörighet A1-4 och B2-3 är meriterande och vi ser med fördel att du har en gymnasial utbildning.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vilken inleds med sex månaders provanställning, start enligt överenskommelse. Arbetstiderna varierar då vi har skiftarbete, helgarbete kan förekomma.
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande. Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning vill vi gärna se fler kvinnliga sökanden. Drogtest tillämpas i samband med rekryteringen.

Information om bolaget

Dagab Inköp & Logistik är navet i koncernens logistikflöde och bidrar genom ständiga förbättringar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet. Dagab Inköp & Logistik är logistikpartner till Axfoods butikskedjor Willys, Willys Hemma, Hemköp och Tempo. Leveranser sker till cirka 600 butiker runtom i landet från de två huvuddistribunalerna Backa i Göteborg och Jordbro i Stockholm och från två kompletterande färskvarulager i Borlänge och Jönköping.

Dela detta jobb

Lagermedarbetare Dagab Inköp & Logistik AB i Jordbro

Axfood