teknikjobb.se

Logga

Lagerchef

Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Lagerchef

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som lagerchef inom Derome Byggvaror ingår ansvar för daglig drift, arbetsmiljö, brandskydd, filialens lager, varubeställningar, leveranser, lagerpersonal och löpande kundkontakter.

Du tillsammans med platschef utgör ledningen för lagret och som bollplank har du regionslagerchef och Driftschef Logistik.


KVALIFIKATIONER
För att lyckas i befattningen behöver du vara en god, drivande ledare med affärsnäsa samt strukturerad.
Du är initiativrik, har hög servicekänsla och samarbetsförmåga är ett måste.

Bred kunskap inom logistik, erfarenhet av ekonomi- och budgetansvar är krav.
Det är meriterande om du har ledarskapsutbildning, truckkort samt erfarenhet av försäljning inom bygg


ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering vid vår anläggning i Malmö Fosie.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Regionchef Bengt Blomqvist på telefonnummer 040- 625 85 05.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 30 November eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome Byggvaror & Träteknik ingår i Deromegruppen och bedriver bygg- och järnhandelsverksamhet på flertalet egna anläggningar i syd och västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar i Sverige och Osloregionen. Deromegruppen sysselsätter 2 200 anställda och beräknas omsätta 8 miljarder kronor under 2019. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

Dela detta jobb

Logga
Lagerchef

Derome Byggvaror & Träteknik AB