teknikjobb.se

Lagerarbete – extrajobb för studenter

Ort
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

Lagerarbete – extrajobb för studenter

Kort om tjänsten

Är du student och söker ett extrajobb inom lager? Är du en noggrann, effektiv och prestigelös person? Har du tidigare erfarenhet av plock och pack? Då är det kanske dig vi söker!

För kunds räkning söker vi nu lagerpersonal till ett företag i Åstorp. Du kommer bli anställd hos oss på Dreamwork och arbeta i kundens lokaler. För att passa i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet från lagerarbete men vi värdesätter dina personliga egenskaper och inställning högt!

Sökord: lager, lagerjobb, lagerarbete, truck, truckförare, plock, pack

Mer om tjänsten

Arbetet sker i vår kunds lokaler i Åstorp och dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av plock och packning av kundens produkter. Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00.

Din profil

Du som söker tjänsten är en glad, ansvarstagande och prestigelös lagspelare. Du har inga problem med delvis monotona eller fysiskt krävande arbetsuppgifter. Då arbetstempot är högt behöver du vara stresstålig och ha vana att arbeta i högt tempo. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav. Truckkort A+B, B-körkort och erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Dela detta jobb

Lagerarbete – extrajobb för studenter

Dreamwork Scandinavia AB