teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lagerarbetare till Mathems nya lager!

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-02-04

Ansök nu

Lagerarbetare till Mathems nya lager!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du noggrann, effektiv och ansvarstagande? Söker du ett flexibelt jobb med möjlighet till mycket arbete? Då kan du vara den vi söker som lagerarbetare inom livsmedelsbranschen i Larsboda!

PerformIQ söker lagerarbetare till vår kund som är verksam inom livsmedelsbranschen. Som lagerarbetare hjälper du till att plocka kunders beställningar och ser till att de går ut till kund i tid. Till din hjälp använder du en pick-by-voice som tydligt meddelar till vilken gång på lagret du ska gå samt vilken lagerplats du ska hämta produkten ifrån. Arbetsplatsen lager håller det mesta som du kan hitta i ett hushåll, allt från matvaruprodukter till rengöringsmedel eller elektroniktillbehör. Varorna står utspritt över ett helt nybyggt och fräscht lager som är ca 32 000 kvm vilket innebär att du går ca 1 mil om dagen, så vi ser gärna att du tycker om att röra på dig.

Personprofil
Vi söker dig som är noggrann med dina arbetsuppgifter och är mån om att allt blir utfört i rätt tid och på rätt sätt. För att lyckas bra i tjänsten behöver du vara en tävlingsmänniska som arbetar effektivt och trivs i situationer där du kan tävla mot dig själv för att alltid bli bättre och uppnå bästa resultat.

För att lyckas i rollen som lagerarbetare krävs vidare att du:
• Talar och förstår svenska obehindrat
Det är meriterande om du har arbetat i lager tidigare men vi ställer inga krav på branscherfarenhet.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta gärna vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Övrigt
Start: omgående
Omfattning: Deltid med chans till heltid
Arbetstid: Skift mellan 05-22:30
Plats: Larsboda, Farsta

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos kundföretaget.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vilket gör att intervjuer kommer att hållas löpande,
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Lagerarbetare till Mathems nya lager!

PerformIQ