teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lagerarbetare till Lesjöfors Automotive AB i Växjö

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2022-05-23

Ansök nu

Lagerarbetare till Lesjöfors Automotive AB i Växjö

Lesjöfors är en av världens största och mest mångsidiga fjäderproducent. Våra kunder är både stora och små och inkluderar företag såsom Volvo, Scania, JCB och Sony Ericsson.

I Växjö finns Lesjöfors Automotive AB. Lesjöfors Automotive erbjuder ett komplett utbud av fjädrar; nämligen chassifjädrar, sportfjädersatser, bladfjädrar och gasfjädrar. Kunderna finns inom den fria eftermarknaden för reservdelar till personbilar.
Lesjöfors Automotive sköter även distributionen av standardsortimentet för Lesjöfors Industrifjädrar som lagerhåller sina produkter hos oss, tjänsten avser dessa produkter.

Vi har allt du behöver när det gäller fjädrar!

Läs gärna mer om oss: www.lesjofors-automotive.com/default-se.asp

 

Om tjänsten

Är du en duktig och driven person som trivs med lagerarbete? Vill du ha ett aktivt arbete, där du får röra på dig och inte sitta still hela dagarna? Då kan vi ha ditt nästa jobb!

Vår kund Lesjöfors Automotive AB söker nu efter en driven person som vill förstärka deras team i Växjö.
Du påbörjar din anställning på Montico med goda chanser för övergång till kund.
Arbetstiden är förlagd på dagtid mellan 07.00-16.00.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter blir att sköta orderplock, pack och orderhantering i M3 och Kardex. Du kommer att sköta in/utleveranser och registrering i affärssystem, dokumentera transport- och tullhandlingar.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har arbetat med denna typ av arbetsuppgifter tidigare och har en dokumenterad vana av att köra trucktyperna A1-A4 samt B1-B3. B4 är meriterande. Vidare har du gedigen datavana där du har jobbat i affärssystem. Lesjöfors Automotive använder sig av M3 samt jobbar med Kardex hissautomater.

Du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har truckkort och det är meriterande om du har vana av skjutstativ men inget krav. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift. Vidare är du en lojal och engagerad person som alltid vill göra sitt bästa och bidra till den goda stämning som råder på arbetsplatsen.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Lagerarbetare till Lesjöfors Automotive AB i Växjö

Montico AB