teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lagerarbetare till Bufab Lann i Värnamo

Företag Nåvi AB
Ort
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Lagerarbetare till Bufab Lann i Värnamo

BUFAB Lann är ett bolag inom Bufab gruppen och är en av Sveriges främsta tillverkare av svarvade komponenter till krävande kunder över hela världen inom flera olika affärsområden. Bufab Lann har produktion och huvudkontor i Värnamo, är idag 120 anställda och omsätter 270 Mkr.

Utmaningen
I arbetet som lagerarbetare kommer du i huvudsak att sköta orderplock, transportbokningar och hantera utleveranser. I arbetet ingår också en viss del planering. Arbetet är omväxlande och självständigt. På Bufab Lann ingår du i ett glatt gäng och får arbeta i fräscha lokaler med mycket fokus på utveckling.

Vem är du?
Utöver att vi önskar någon med tidigare erfarenhet från lagerarbete, lägger vi också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete och som person är du positiv, flexibel och ansvarstagande. Du är självgående men trivs också med att arbeta i team.

Du har förmågan att ha många bollar i luften och periodvis kommer du att arbeta under högt tempo där noggrannhet är av största vikt.

  • Erfarenhet av lagerarbete
  • Truckkort
  • Svenska i tal och skrift

Har du tidigare erfarenhet av affärssystemet Jeeves, arbetat i bokningssystem samt erfarenhet från kunder inom fordonsindustrin - ser vi det som meriterande.  

Placeringsort: Värnamo
Omfattning: Heltid, dagtid

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Lagerarbetare till Bufab Lann i Värnamo

Nåvi AB