teknikjobb.se

logga

Lagerarbetare sökes till extrajobb

Ansök nu

Lagerarbetare sökes till extrajobb

Till dig som är över 18 och år söker ett extrajobb i Tranås har vi nu en möjlighet. En av våra kunder i Tranås behöver ha personal som ska jobba med mottagning och inlagring av gods som levereras i container.

 

 

Om tjänsten

 

Personerna till uppdraget blir timanställda hos oss på Montico och sedan uthyrda till företaget. Arbetet bedrivs på företagets lager i Tranås. Vid arbetstillfällena arbetar man med att ta emot gods som levereras via container, packa det på pallar och sedan ställa pallarna på deras lager/utlastning.

 

Arbetsbeskrivning

 

Företaget tar med jämna mellanrum emot containers från utländska leverantörer. Vid dessa tillfällen behöver de extra personal för att säkerställa att lossningsarbetet blir effektivt. Arbetet kan både vara att lossa gods från lastbilen och även att placera ut gods på lagret. Vid varje pass jobbar fyra personer med att packa kartonger och en person med att köra truck.

 

Vi söker dig som

 

Vi söker huvudsakligen dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning om 50% och vill jobba några extra timmar varje månad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba på ett lager.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha fyllt 18 år. Det är även meriterande om du har:
- Truckkort
- Körkort
Som person är det en fördel om du är duktig på att samarbeta och ordningsam. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Lagerarbetare sökes till extrajobb

Montico AB