teknikjobb.se

Lagerarbetare - Semestervikarier

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2021-03-28

Ansök nu

Lagerarbetare - Semestervikarier

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

På Julas centrallager i Skara är vi ca 330 medarbetare som arbetar med varuförsörjningen till E-handeln och våra 110 varuhus i Sverige, Norge och Polen. Nu söker vi ett stort antal truckförare till centrallagret i Skara inför vår- och semesterperioden samt för vår framtida expansion.

Det här gör man som lagerarbetare. 

Tjänsten innebär främst orderplock och körning med plocktruck. Hantering av orders görs via systemet Pick by voice. Genom ett headset ges instruktioner om lagerplats och plockantal som sedan bekräftas via mikrofon. Även packning, orderhantering för E-Handel och skjutstativkörning kan förkomma.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har fyllt minst 18 år samt behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har du truckkort A-B samt erfarenhet av truckkörning. Har du vana av att köra skjutstativtruck är det positivt.

Det här är du som person

Arbetet som lagerarbetare präglas av ett högt arbetstempo. Därför är det viktigt att du uppskattar en fartfylld arbetsmiljö och har en hög arbetsmoral. Som person är du självgående, stresstålig och är alltid mån om att göra ett bra jobb. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och lägger stor vikt vid att vilja leverera korrekta orders med hög kvalité till våra varuhus och kunder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna kvinnliga sökande.

Bra att veta

Tjänsterna är på heltid med varierande arbetstider och tillträde sker under perioden mars-juni. Du ska kunna arbeta minst mellan v. 25-33.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa i rollen som lagerarbetare så tveka inte att söka direkt då rekrytering sker fortlöpande. Eventuella frågor besvaras via mail cl.admin@jula.com eller sms 0765-193355 (Numret går ej ringa till) Sista ansökningsdag är 28 mars 

Dela detta jobb

Lagerarbetare - Semestervikarier

Jula AB