teknikjobb.se

Just nu har vi på TEMP-TEAM Sverige lediga uppdrag inom lager och produktion och vi söker därför fler drivna studenter med truckkort till vår konsultpool med start omgående.

Rollen
Arbetsuppgifter varirerar beroende på uppdrag men kan omfatta: truckkörning, lagerplock, packning, in- och utleveranser.

Arbetstid: I huvudsak dagtid
Omfattning: Sporadiska inhopp
Lön: Enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående

Din profil
För denna tjänsten krävs att du har:

- annan huvudsaklig sysselsättning på 50 %, det vill säga att du antingen studerar, har ett annat deltidsarbete, professionellt idrottskontrakt t.ex. Har du ingen annan huvudsaklig sysselsättning är du ej aktuell för dessa tjänster då dem inte är på heltid.
- truckkort

Vi ser gärna att du har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet inom ett relevant område, men viktigast är dock att du har den rätta inställningen! Du är en person med "det fixar jag-attityd". Du kan ta instruktioner på plats och arbeta självständigt såväl som i grupp och framför allt tycker du att det är viktigt att göra ett bra jobb!

Intresserad?
Är du redo att anta utmaningen och skaffa dig praktisk erfarenhet vid sidan om dina studier? Sök då redan idag via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Logga

LAGERARBETARE MED TRUCKKORT TILL ROLIGT EXTRA JOBB!

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb