teknikjobb.se

Lagerarbetare med C-kort till Vårgårda

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Lagerarbetare med C-kort till Vårgårda


Sandahls Vårgårda AB är ett modernt åkeri som månar om att chaufförerna ska få bra förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet. Sandahls Vårgårda AB arbetar med en modern fordonsflotta, prioriterar förarmiljö och säkerhetsfrågor högt och du kan lita på att lönen kommer in på kontot i tid.


ARBETSUPPGIFTER
Detta är ett deltidsarbete främst på helger och kvällar, med stor möjlighet att komma upp i heltid framöver.
I din roll som Lagerarbetare hos Sandahls Vårgårda AB kommer dina arbetsuppgifter dels att vara lagerarbete men även att transportera gods mellan två lager i Vårgårda, alltså inga långa sträckor att köra. För detta krävs det att man har C-kort och YKB.
Mellan uppdragen jobbar man på lagret med diverse arbetsuppgifter, orderplock etc. och därför även viktigt att man har truckkort.
Tyvärr kan vi ej säga exakt hur många timmar behovet är på exakt men är just du rätt för Sandahls så är möjligheten stor till heltid inom kort. Det är viktigt att du är flexibel med arbetstiderna redan från start. Viktigt med god svenska i tal och skrift.

Varför arbeta på Sandahls?

  • På rätt väg: Sandahls är inte ett företag som andra. Vi tror på att göra rätt för oss, vi tror på individen och vi arbetar för en hållbar framtid. Istället för att följa andra, eller ta genvägar, försöker vi alltid göra det som är bäst på sikt – för företaget, kunderna, medarbetarna och samhället.

  • Trygg arbetsmiljö: Du som medarbetare är vår viktigaste tillgång. Därför ser vi till att våra anställningsförhållanden är långsiktigt hållbara. Det innebär att vi alltid följer kollektivavtal och gällande regler. När du jobbar på Sandahls ska du veta att du är i trygga händer.

  • Personligt och flexibelt: Vem gillar byråkrati och krångel? Inte vi i alla fall. På Sandahls har vi en platt organisation och öppna dörrar. Ingen åsikt är värd mer än någon annans. När du jobbar hos oss kan du räkna med att bli både sedd och hörd – för den du är.

  • Entreprenörsdrivet: Om du gillar att få saker gjorda är Sandahls rätt arbetsplats för dig. Företagets startades av en entreprenör, och den andan lever i allra högsta grad kvar. Vi är handlingskraftiga och orädda, och ser hellre möjligheter än hinder.

PERSONLIGA EGENSKAPER
För att passa in i rollen som Lagermedarbetare så är du flexibel, trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att prata med kunderna. Du är ordningsam och varsam med fordon och arbetsredskap. Du har en god kondition, uthållighet och du trivs med en händelserik arbetsdag, är inte rädd för att hugga i och gillar att vara en del av ett arbetslag där du kan bidra med positiv energi! 

OM TJÄNSTEN
Stationeringsort för tjänsten är Vårgårda och är ett konsultuppdrag med start omgående. Finns stor chans för anställning hos Sandahls Vårgårda AB efter 6 månader. 

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Therese Hedén på via therese.heden@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Dela detta jobb

Lagerarbetare med C-kort till Vårgårda

Eterni Sweden AB