teknikjobb.se

Lagerarbetare - Centrallagret

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2021-05-09

Ansök nu

Lagerarbetare - Centrallagret

På Julas centrallager i Skara är vi ca 330 medarbetare som arbetar med varuförsörjningen till E-handeln och våra 110 varuhus i Sverige, Norge och Polen. Nu söker vi ytterligare ett stort antal truckförare till vårt stora Centrallager i Skara med arbetsstart under maj månad.

Det här gör man som lagerarbetare. 
Tjänsten innebär främst orderplock och körning med plocktruck. Hantering av orders görs via systemet Pick by voice. Genom ett headset ges instruktioner om lagerplats och plockantal som sedan bekräftas via mikrofon. Även packning, orderhantering för E-Handel och skjutstativkörning kan förkomma.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har fyllt minst 18 år samt behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har du truckkort A-B samt erfarenhet av truckkörning. Har du vana av att köra skjutstativtruck är det positivt. 

Det här är du som person
Arbetet som lagerarbetare präglas av ett högt arbetstempo. Därför är det viktigt att du uppskattar en fartfylld arbetsmiljö och har en hög arbetsmoral. Som person är du självgående, stresstålig och är alltid mån om att göra ett bra jobb. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och lägger stor vikt vid att vilja leverera korrekta orders med hög kvalité till våra varuhus och kunder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna kvinnliga sökande.

Bra att veta
Tjänsterna är på heltid med varierande arbetstider. Tillträde under maj månad. Du ska kunna arbeta minst mellan v. 20-31. Möjlighet till förlängning finns,

Dela detta jobb

Lagerarbetare - Centrallagret

Jula AB