teknikjobb.se

logga

Lageransvarig till vår kund i Göteborg

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Lageransvarig till vår kund i Göteborg

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Har du tidigare erfarenhet som lagerchef? Att ansvara för laget och se till att verksamheten fungerar? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker för kunds räkning en erfaren lagerchef som nu får möjliget att vara med och bygga upp den dagliga verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår att hantera leveranser i form av upppackning och paketering, fylla på artiklar i lagret och registerar dem i affärssystemet. Kunden arbetar idag efter ett refill system där lagerchef ska se till att montörer alltid har artiklar vid sina arbetsstationer för att säkerställa en effektiv produktion, Saknas något är det ditt ansvar att rapportera in i systemet och se till att den köps in. Har du erfarenhet kring att bygga upp och bygga om lagerlösningar är det en fördel.

Kvalifikationer
Vem är du? Vi söker någon som har en relevant erfarenhert av lager, värdesätter att det är ordning och reda och är en självgående person. Du kommer få vara med att underhålla och förbättra, bygga upp nya rutiner så vi ser att du kan bidra med tankar och ideèr till just detta. Engelska och svenska i tal och skrift är ett krav. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa områdeschef Jonas Henriksson tel 0722-456116. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 6 November 2020. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
Körkort B Tillgång till bil

Kontaktperson(er)

Jonas Henriksson

jonas.henriksson@premier.se

0722456116

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

05 October 2020

Dela detta jobb

logga
Lageransvarig till vår kund i Göteborg

Premier Service