teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lageransvarig i Kungälv

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Lageransvarig i Kungälv

ValueOne söker en lageransvarig för ett sex månader långt konsultuppdrag med möjlighet till tillsvidareanställning, på ett företag i Kungälv verksamt inom entreprenadmaskinbranschen. Uppdraget ska starta snarast.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Om rollen

Uppdraget som lageransvarig är en operativ och strategisk arbetsledarroll där du förväntas arbeta operativt med lastning, lossning, packning och emballering men även delta arbetet med att utveckla processer och flöden tillsammans med företagets logistikansvarige. Rollen kräver att du har truckkort och B-körkort.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget ser vi helst dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik och erfarenhet av lagerarbete. Du har lätt för att samarbeta med andra och är en engagerad och ansvarsfull medarbetare. Vidare är du ordningsam och strukturerad och har lätt för att prioritera och delegera dina arbetsuppgifter.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Roger Tännström på telefon 073 504 10 11 eller mejl roger.tannstrom@valueone.se, alternativt Richard Petersson tel 070 968 73 34.

Dela detta jobb

logga
Lageransvarig i Kungälv

ValueOne AB