teknikjobb.se

logga

LÄGENHETSFÖRVALTARE

Företag Marks bostads AB
Ort
Utgår

2021-08-03

Ansök nu

LÄGENHETSFÖRVALTARE

Vi förstärker förvaltningen av våra bostäder och utökar nu med en tjänst som lägenhetsförvaltare som ska tillsättas så snart som möjligt efter semesterperioden.

Större delen av jobbet handlar om besiktningar av lägenheter efter att hyresgästen har sagt upp sin bostad. Du kommer att arbeta både med teknisk och praktisk förvaltning samt administration. Du kommunicerar dagligen med hyresgäster samt har många kontakter med medarbetare inom bolaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Genomföra och administrera avflyttningsbesiktningar.

 • Beställa löpande underhållsåtgärder och reparationer.

 • Hantera beställningar enligt vårt hyresgäststyrda lägenhetsunderhåll (HLU)

 • Genomföra besiktningar av utfört underhåll för kvalitetssäkring.

 • Utföra åtgärder efter beslutade bostadsanpassningar i lägenhet.

Du ingår i ett team av fastighetsförvaltare och lägenhetsförvaltare som rapporterar till fastighetsservicechefen.

Din geografiska placering är vårt kontor i Örby. Du rör dig även mycket ute i våra bostadsområden i hela kommunen och kommer därför ha tillgång till företagsbil i tjänsten.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har utbildning inom bygg- eller annan teknisk inriktning, som lägst på gymnasienivå. Om du har ytterligare utbildning inom fastighetsteknik är en stark fördel. Om du har arbetserfarenhet av att arbeta med besiktningar i ett bostads- eller fastighetsbolag kan det eventuellt bedömas likvärdigt.

Du ser nyttan av att använda IT-hjälpmedel i ditt dagliga arbete och du kommer vara delaktig i att driva digitaliseringen av uppgifter och arbetssätt inom fastighetsservice. Du behöver ha god erfarenhet av att sätta dig in i nya system inom fastighetsbranschen. Du behöver även ha goda kunskaper i vanligt förekommande IT-verktyg som t ex Outlook. Du har mycket goda kunskaper i svenska, och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

 • Du trivs med att arbeta självständigt då du ges stor möjlighet att påverka och planera ditt arbete.

 • Du har lätt för att ge service och bemöta våra hyresgäster på ett anpassat sätt.

 • Du upprätthåller ett aktivt samarbete internt och med externa entreprenörer för att bibehålla vår goda boendemiljö.

 • För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och motiveras av att leverera goda resultat i rätt tid.

 • Du har även ett sinne för kvalité och att du har lätt för att bemöta människor på ett anpassat sätt beroende på situation.

 • Du behöver även ha ett ekonomiskt sinnelag som medför att du väger kostnader gentemot utförd insats.

Vid slutligt urval kommer vi även lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ANSÖKAN
Referenser från tidigare arbetsgivare och/eller utbildningsinstans kommer efterfrågas.

Vi har behov av att tillsätta tjänsten så snart som möjligt, men vi ser långsiktigt på din anställning hos oss.
Uppge gärna din ev. uppsägningstid i ansökan.

BRA ATT VETA

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som en blandad ålders- och könsfördelning samt kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Vi tar endast emot ansökningar via platsannons, inte via e-post eller brev. Du kommer att få ett automatiskt svarsmail som bekräftelse på att vi tagit emot din ansökan.

Vi vill även informera dig att din ansökan blir en allmän handling när du skickar in den till oss. Det beror på att som kommunalägt bolag omfattas vi av offentlighetsprincipen.
Det innebär att om någon begär att få kopior på ansökningshandlingar kan personen få ut dessa. 

Vi har valt annonserings- och marknadsföringsaktiviteter för denna rekrytering och därmed avsäger vi oss förfrågningar från andra aktörer.

Vill du veta mer om jobbet hör av dig till HR-chef Lena Helander på 0320-217310  eller Fastighetsservicechef Stefan Fogelberg 0320-217316. 

Eftersom vi är på semester del av ansökningstiden kan du vid eventuella frågor skicka e-post till lena.helander@mark.se innan du söker genom platsannonsen.

Dela detta jobb

logga
LÄGENHETSFÖRVALTARE

Marks bostads AB