teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår även malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi söker laddare till Svappavaara Gruva och erbjuder dig ett spännande och roligt jobb där du har stora möjligheter att påverka resultatet.

Som laddare arbetar du i vår dagbrottsgruva Leveäniemi. Laddaren fyller borrhålen med sprängmedel, som levereras från vår egen sprängfabrik i Kiruna, samt planerar för att laddningar sker säkert och effektivt. Du arbetar i ett team med 3 kollegor.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är van vid att arbeta självständigt och målinriktat där du får ta ett stort eget ansvar. Arbetet ställer krav på din personliga mognad, flexibilitet och kreativitet.

Vi söker dig med gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande, gärna med erfarenhet av gruv- eller anläggningsbranschen. Tjänsten kräver B-körkort.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Skiftarbete med stationeringsort Svappavaara.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 16 augusti 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Jeanette Berggren, telefonnummer 0980-71558.

Laddare

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Dela detta jobb