teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lackerare

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2022-06-06

Ansök nu

Lackerare

Just nu söker vi en lackerare till vår kund i Bredaryd. Vi arbetar löpande med urvalet så ansök redan idag om du känner att du passar in i arbetsannonsen. Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss, se nedan för kontaktuppgifter.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du får hantera löpande lackering av produkter i Steelos sortiment. Tjänsten är omgående samt skift därmed behöver du vara flexibel gällande arbetstiderna. Vår kund Steelo ser även detta som ett långsiktigt uppdrag därmed finns det goda chanser att bli övertagen av kund då du till en början blir anställd via oss på Montico.

Arbetsbeskrivning

Huvudsaklig arbetsuppgift är att på ett effektivt sätt hantera lackeringen i den dagliga tillverkningen. Man genomför löpande kontroller av lackresultat samt studera avvikelser som kan komma att ske i lacklinjen. Du kommer också aktivt delta i förbättrings- och effektiviseringsarbete för att ständigt utveckla processerna. Det kommer också förekomma arbetsuppgifter inom montering.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet ifrån den tillverkande industrin. Det är också viktigt att man kan se helheten för hela lacklinjen men också flexibel kring arbetsuppgifter då man också kommer få arbeta med montering. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt truckkort krävs. Det är självfallet meriterande att ha arbetat som lackerare innan.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Lackerare

Montico AB