teknikjobb.se

logga

Lackerare

Ort
Utgår

2021-10-06

Ansök nu

Lackerare

Tjänstebeskrivning
Till vår kund i Götene söker vi nu en lackerare.

Du kommer arbeta med lackering samt i produktionsflödet med spackling, slipning och målning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lackering och industriell tillverkning. Relevant utbildning sam truckkort är mycket meriterande. Körkort och tillgång till bil samt att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du ordningsam och har struktur i ditt arbete. Du är en driven person med positiv inställning, med stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas. Samarbete, noggrannhet och flexibilitet är något vi värdesätter.

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)
Sara Stenlund

Anställningsomfattning

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Götene

Publiceringsdatum
29 August 2021

Dela detta jobb

logga
Lackerare

Premier Service AB