teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Laboratorieingenjör till Solenis

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Laboratorieingenjör till Solenis

Laboratorieingenjör till Solenis

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du en bakgrund inom labbmiljö och att arbeta med kemiska lösningar? Är du analytisk och vill ta nästa steg i din karriär?
Då kan tjänsten som Laboratorietekniker hos Solenis vara något för dig!

I rollen kommer du fylla en viktig funktion i att löpande analysera justeringar som behöver göras i produktionen, samt att utföra dessa justeringar. Du kommer i vissa moment vara ansvarig för vilka åtgärder som görs och kommer vara en viktig kugge i att produktionen fungerar och samtidigt effektiviseras. Detta sker i tät kommunikation med driftoperatörer och ingenjörer i produktionen och utlastning, och du förväntas även vara med och säkerställa kvalitet på råmaterialet som används, samt att den slutgiltiga produkten uppnår högsta standard. Du kommer även vara med och hjälpa till med exempelvis beställningar, förberedning av instrument och verktyg, samt fortbildning av ny personal.
I ditt arbete utgår du från ISO 9000 för att produktionen ska hålla en så hög standard som möjligt.

Solenis är den perfekta kombinationen av skola och karriär, där du både får spetsa och bredda dina kunskaper inom olika fält, men där du också kan forma din karriär. Om du letar efter ett internationellt, väletablerat och fungerande företag passar detta perfekt för dig!

Personprofil
Vi söker dig som är en analytisk och problemlösande person. Du arbetar enligt effektivisering och kvalitet i ditt arbete, och du kan då tydligt kommunicera i tal och skrift med kollegor. Du har en akademisk bakgrund inom relevant fält för tjänsten och vi tror även att du är van vid att arbeta med organkemi och reaktionsprodukter. Vidare är du en person av struktur, ordning och reda och som kan ta egna välgrundade beslut i högt tempo. Detta ställer krav på att du som person är van att arbeta självständigt, är flexibel, men dessutom kan samarbeta med dina kollegor på ett bra sätt.

För att lyckas i rollen krävs:
* Minst två år högskoleutbildning inom relevant fält
* Flytande i svenska och engelska
* Har erfarenhet av arbete i labbmiljö (ex. analys och beredning för GC, HPLC, Viskositet, pH, Torrhalt, densitet mm.)

Det är även meriterande om du har:
* Arbetat enligt ISO 9000 och har kännedom om ISO 14001, 45001 och Responsible Care 14001
* Erfarenhet av SAP
* Van vid att arbeta i skift

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 3-skift
Plats: Råå, Helsingborg

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas på nicklas.nilsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Solenis är en ledande global tillverkare av specialkemikalier för vattenintensiva industrier, inklusive massa, papper, olja och gas, kemisk bearbetning, gruvdrift, bioraffinering, kraft och kommunala marknader. Företagets produktportfölj inkluderar ett brett utbud av process-, funktions- och vattenbehandlingskemi samt toppmoderna övervaknings- och kontrollsystem. Dessa teknologier används av kunder för att förbättra driftseffektiviteten, förbättra produktkvaliteten, skydda anläggningstillgångar och minimera miljöpåverkan. Med huvudkontor i Wilmington, Delaware, har företaget 41 tillverkningsanläggningar strategiskt placerade runt om i världen och sysselsätter ett team på cirka 6 000 anställda i 120 länder på fem kontinenter. För ytterligare information om Solenis, besök www.solenis.com

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Laboratorieingenjör till Solenis

PerformIQ