teknikjobb.se

logga

Laboratorieingenjör till Luleå

Företag Mitta AB
Ort
Utgår

2021-11-06

Ansök nu

Laboratorieingenjör till Luleå

Vi har geolabratorium, där vi utför flertalet olika undersökningar inom geoteknik och geologi. Exempelvis siktningar, jordartsbenämning, tjälfarlighetsklass, materialtyp, konflytgräns, organiskt halt samt vattenkvot.

Nu söker vi medarbetare till vår laboratorieavdelning i Luleå, som i dagsläget består av fyra personer. Vi har två inriktningar på laboratorieverksamheten, Ballast och Geo, där den aktuella tjänsten som laboratorieingenjör främst blir på vårt ackrediterade geolabb.

Mitta AB är i ett expansivt skede och vår verksamhet finns idag på 14 orter i Sverige med ca 130 anställda inom bolaget. Vår målsättning är att fortsätta vår expansion och växa inom våra fyra affärsområden; laboratorium, miljö, geoteknik och mätning.

Vi erbjuder dig:
En tjänst med frihet samt stor bredd och variation på uppdrag likväl arbetsuppgifter. Ett utbyte av kunskap med härliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med och en arbetsplats där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang.

Dina arbetsuppgifter:
Som laboratorieingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Utföra analyser i laboratoriet i enlighet med rutiner och metodbeskrivningar.

  • Hålla kontakt med beställare och andra inblandade i aktuella projekt.

  • Kalibrera och kontrollera utrustning.

  • Utföra provtagning i fält, främst provtagning som är relaterad till de analyser som görs i laboratoriet.

  • Handleda och utbilda mindre erfarna medarbetare.

Utbildning/erfarenhet:
Vi söker dig som har en akademisk examen med tydlig naturvetenskaplig inriktning samt helst 3 års arbetslivserfarenhet från ett laboratorium där du jobbat med markanalyser, alternativt 10 års arbetslivserfarenhet från ett laboratorium där du jobbat med markanalyser.

Som person är du en naturlig relationsskapare med stort driv, arbetar självgående och tar för dig i arbetsrelaterade göromål. Du trivs i en roll där du får dela med dig av dina erfarenheter och samarbetar med kollegor i uppdrag.

Krav:
Körkort B

Placering:
Luleå

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2021-11-30. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta laboratoriechef Johan Renström, på tel. 070 3687994.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Laboratorieingenjör till Luleå

Mitta AB