teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Laboratorieingenjör till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-05-23

Ansök nu

Laboratorieingenjör till Karolinska Universitetssjukhuset

Laboratorieingenjör till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder 
Nu hoppas vi att du blir en av oss 150 medarbetare som jobbar inom Klinisk patologi och cancerdiagnostik i Solna som har avgörande roll inom cancerdiagnostik och delar med oss vår vision ”patienten först”.

Klinisk patologi och cancerdiagnostik ingår i Karolinska Universitetslaboratoriet. Vi finns på Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna. Vi är Nordens största patologilaboratorium och totalt hanterar vi cirka 300.000 prover per år. Här arbetar olika yrkeskategorier, såsom biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, labtekniker och läkare, i ett nära samarbete. 

Om tjänsten 
Arbetet är varierande och kommer huvudsakligen att utgöras av laborativt analysarbete:

  • Omhändertagande av färskt cytologiskt material, preparering och färgning.
  • Immunocytokemiska analysmetoder där ingår implantering av nya antikroppspanelar samt ständiga optimeringar.
  • kvalitetsarbete, utvecklingsarbete samt ständiga förbättringsarbeten.

Vi arbetar kontinuerligt med utveckling, ständiga förbättringar för att effektivisera våra arbetsflöden i inom laboratorieprocesserna samt i samband med införandet av nya analysmetoder/instrument.

Vi söker
Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga, är lösningsorienterad och trivs att jobba i team. Som person är du noggrann och har förmåga att se helheten samt viljan till att bidra till utveckling. Vi värdesätter att du har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi arbetar kontinuerligt med flödes- och förbättringsarbete och ser för den skull att du besitter initiativförmåga och är öppen för förändringar.

Kvalifikationer 
Krav:

  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift. 

Meriterande:

  • Erfarenheter inom imunocytokemi färgningar.

Är du nyutbildad, dra dig inte för att söka. Erforderlig utbildning och kompetens ges på plats. 
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. 
 
Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation   


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Naturvetarna Telefon
naturvetarna.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Laboratorieingenjör till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset