teknikjobb.se

logga

Laboratorieassistent

Ort
Utgår

2021-02-13

Ansök nu

Laboratorieassistent

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Nu söker vi en laboratorieassistent till vår kund inom livsmedelsbranschen. I denna tjänst kommer du att säkerställa produktkvaliteten genom att utföra analyser enligt testorder. Du övervakar att prover tas ut i produktionen enligt kontrollinstruktioner. Laboratorieassistenterna arbetar i team tillsammans och är underställda kvalitetschefen. Du arbetar i nära samarbete med andra funktioner inom företaget

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet. Tidigare arbetslivserfarenhet är högt meriterande. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en ansvarstagande och noggrann person, att utföra ett mer än väl utfört arbete är viktigt för dig. Du behöver vara flexibel och kunna prioritera på ett bra sätt. Vi värdesätter att du har en stark kommunikativ förmåga och är en lagspelare som trivs i sällskap av kollegor. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa Bemanningschef Sara Stenlund tel 0727007838 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
B-körkort Gymnasial utbildning
 

Kontaktperson(er)

Sara Stenlund

sara.stenlund@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Töreboda

Publiceringsdatum

07 January 2021

Dela detta jobb

logga
Laboratorieassistent

Premier Service AB