teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Dina arbetsuppgifter är i nära samarbete med de olika produktionsavdelningar och den övriga organisationen. Arbetet innebär "laboratoriearbete" på kundens ackrediterade laboratorium och vara behjälplig med provkörningar, underhåll av egenkontrollsystem, kvalitetsuppföljningar och analyser samt att jobba med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer
Som person har du en mycket god social kompetens och uppskattar ett gott samarbete. Du är noggrann, driven och van att ta eget ansvar. Meriterande är om du har provtagarutbildning och erfarenhet från ackrediterat laboratorium.

Krav

Du har lägst gymnasieutbildning med inriktning kemiteknik eller lämplig högskoleutbildning.
God datavana samt att du har goda kunskaper i svenska språket och engelska i både tal och skrift.
B-körkort och tillgång till bil.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Marianne Johansson, tel 0707-858412.
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 31/3.
Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

logga

Laborant sökes!

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb