teknikjobb.se

Vilka är vi och vad kan Akzo Nobel erbjuda dig?

International färg är en del av Akzo Nobel och är en världsledande leverantör av båt, brand och rost skyddsfärger. Vår fabrik ligger i Äspereds industri­område i Angered/Gunnilse strax nordost om Göteborg och producerar brand- och rostskyddsfärger för marknaderna i Europa, Mellanöstern och Afrika. Vi levererar cirka 20 miljoner liter färg per år till våra kunder. Vårt mål är att fullt ut förstå våra kunders behov, leverera innovativa produkter och tjänster med högsta internationella standard för en kontinuerlig förbättringsprocess.
 

Ansvarsområden och Arbetsuppgifter:

 • Labtestning på QC-Lab med batch-godkännanden av tillverkade färger
 • Att uppmärksamma avvikande batchresultat och ge förslag på justeringar av tillverkade satser.
 • Kunna ha koll på dagens produktion som kommer till QC-labbet för provning. Man måste på bästa sätt kunna ge fyllningsavdelningarna godkända produkter att arbeta med.
 • Vara behjälplig i utredningar för reklamationer och problemsatser.
 • Bidra till att laboratoriet uppnår ALPS-målen. ALPS är AkzoNobels förbättringssystem.
 • Arbeta aktivt i laboratoriets arbetsmiljöarbete samt med ordning och reda enligt 5S-metoden
 • Kalibrering och dokumentation av mätinstrumenten
  För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du är strukturerad och har en mycket god samarbets- och planeringsförmåga. Du är resultatorienterad, snabb och levererar det som du utlovar. Som person är du noggrann, har en hög ansvarskänsla och ett öppet och positivt sinnelag. Tjänsten är på två skift, dagtid och kvällstid, vilket innebär omväxlande varannan vecka tidiga morgnar och varannan vecka sena kvällar.

 

 

Vi ser även att du har följande kvalifikationer:

 • Kan arbeta i en miljö som kräver både planeringsförmåga och noggrant arbete.
 • Praktisk erfarenhet och relativt händig. Kemitekniker och/eller erfarenhet från liknande jobb, gärna industri, kemilab, tillverkning, matlagning eller dylikt.
 • Flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift
 • Kunskap i grundläggande matematik.
 • Bra datorkunskaper i synnerhet Office-paketet, men även Sharepoint.
 • Perfekt färgseende. Färgblindhetstest kommer att genomföras vid intervju.
   

 

 

Ytterligare information

Denna position är ett tidsbegränsat vikariat på hel, eller deltid, med start omgående. Du rapporterar till Quality Manager och tjänsten är baserad på International Färg, Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Anne Uhrgård, Quality Manager, telefon +46-722 24 99 64, +46-31 928 625
 
För ytterligare information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Elisabet Haraldsdottir, Talent Resourcing Partner, telefon +46 703501799
 
För fackliga frågor kontakta:
Ledarna: Cia Hallberg +46 31 92 86 15
Glöm inte att följa oss på https://www.linkedin.com/company/akzonobel och https://www.facebook.com/akzonobel.se för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Labbtekniker

Företag Akzo Nobel
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb