teknikjobb.se

LABBITRÄDE TILL UNILABS PATOLOGI!

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-06-04

Ansök nu

LABBITRÄDE TILL UNILABS PATOLOGI!

?Vill du få möjligheten att prova på något nytt? Är du intresserad av hur ett laboratorium fungerar och gillar du dessutom att arbeta brett och varierat? Vi söker då dig som vill arbeta som laboratoriebiträde på något av våra patologilabb i Stockholm!

VAD

Som laboratoriebiträde hos oss arbetar du både självständigt och i team. Arbetet på laboratoriet är varierande och innebär bland annat provinlämning med registrering av prover, dagligt underhåll av maskiner, reagensuppackning, skickning av prover, arkivering, disk–och avfallshantering. Vi ser att du blir en nyckelperson som agerar ”spindeln-i-nätet” och hjälper till där det behövs. Du kommer att arbeta nära med dina kollegor och andra yrkesgrupper på labbet och blir en viktig funktion för att hålla ihop den dagliga verksamheten på labbet.

VEM

Vi kräver ingen specifik erfarenhet eller utbildningsbakgrund. Här söker vi en person med rätt attityd och personlighet, som är strukturerad och har god samarbetsförmåga – en person som ständigt vill bidra med det bästa till teamet och till dina kollegor. Du trivs när det är högt tempo runt omkring dig och du besitter en stark kvalitetskänsla. Vidare tror vi att du som person har en stor förståelse för kundernas behov och där god service är a och o för dig. Dessa egenskaper är av stor betydelse och värderas lika tungt som erfarenhet och kompetens. Det är även viktigt att behärskar svenska i tal och skrift.

Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet av laboratoriearbete.

Tjänsten är en heltidstjänst, dagtid mån-fre, med start omgående.

VAR

Du kommer att välkomnas som en i gänget på ett av våra patologilabb i Stockholm, antingen på St:Görans sjukhus eller i Huvudsta, Solna. Där kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor från flertalet olika yrkeskategorier såsom läkare, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, undersköterskor, laboratoriebiträden, medicinska sekreterare och obduktionstekniker.

Den svenska patologi/cytologiverksamheten har totalt ca 200 medarbetare och är sedan 2014 samlad i en egen organisation. Verksamheten består totalt av fyra laboratorier (Skövde, Eskilstuna, Stockholm och Sunderbyn) som leds av en gemensam Verksamhetschef respektive Medicinsk chef. Patologi-verksamheten har även en fristående patologiresurs med kontor i Göteborg och Malmö.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 12 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1 300 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta HR-Business Partner Elise Freskgård på elise.freskgard@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

LABBITRÄDE TILL UNILABS PATOLOGI!

Unilabs