teknikjobb.se

logga

Labbingenjör till Luleå

Företag Mitta AB
Ort
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Labbingenjör till Luleå

Vi har geolabratorium, där vi utför flertalet olika undersökningar inom geoteknik och geologi. Exempelvis siktningar, jordartsbenämning, tjälfarlighetsklass, materialtyp, konflytgräns, organiskt halt samt vattenkvot.

Mitta AB är ett flexibelt, kundorienterat och entreprenörsdrivet företag som är verksam och lokaliserad på 16 orter med huvudkontor i Linköping.

Vi levererar kvalitativa tjänster inom samhällsbyggnad på ett hållbart sätt, genom ett brett utbud inom geoteknik, laboratorium, mätning, vatten och miljö. Vi erbjuder helhets- och kundanpassade lösningar för ett hållbart samhälle runtom i hela Sverige.

Mitta är en av de ledande aktörerna på marknaden och täcker större delen av Norden med sina tjänster. Mitta drivs av engagerade medarbetare som levererar kvalificerade konsulttjänster och lösningar. Vi sysselsätter över 450 specialister på över 30 orter runt om i Sverige och Finland och fortsätter stadigt att växa.

Att mäta är att veta. Vårt uppdrag är att samla kunskap - på land, i vatten och i luften. Kunskap som ligger till grund för innovativa idéer och noggrann precision. Våra uppdragsgivare finns inom infrastruktur, byggnation, kraftbolag samt inom den offentliga sektorn.

Mitta är i en spännande tillväxt med ett starkt erbjudande för trygg och ljus framtid.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med eget ansvar och personlig utveckling, där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang.

Vi vill att alla medarbetare som arbetar hos Mitta AB ska: 

 • känna sig delaktig i företagets och sin personliga utveckling
 • uppleva att vi har en transparant kommunikation
 • känna stolthet i att arbeta i ett hälsofrämjande företag
 • känna att vi följer med i den tekniska utvecklingen
 • uppleva att vi välkomnar mångfald

Som laboratorieingenjör kommer du bl.a. att:

 • utföra laboratorieanalyser
 • ha kontakt med beställare, leverantör och andra inblandade i aktuella projekt
 • utföra provtagning i fält
 • kalibrera och kontrollera utrustning
 • delta i marknadsarbete
 • handleda och utbilda oerfaren personal

Placeringsort är Luleå

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är självständig och kan planera ditt arbete, är strukturerad och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är utåtriktad och kan samarbeta bra med andra människor och drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar både för den egna verksamheten, för dig själv och för kunden.

Vi tror att du som kommer att trivas och lyckas i rollen som laboratorieingenjör har en akademisk utbildning inriktad mot naturvetenskap samt erfarenhet av arbete på laboratorium eller liknande.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2020-09-30. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kontorschef Nils Sundström, på tel. 070 – 227 36 10.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Labbingenjör till Luleå

Mitta AB