teknikjobb.se

logga

Kyltekniker sökes till Intemp i Uddevalla

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-12-11

Ansök nu

Kyltekniker sökes till Intemp i Uddevalla

Kyltekniker sökes till Intemp i Uddevalla

Företagsinformation
Intemp erbjuder service och installation av värmepumpar, kylanläggningar och solceller i Västsverige. Och det har vi gjort i över 20 år. Vi vet att temperaturen är en av de största bidragande faktorerna till komfort i hemmet eller på kontoret. Därför tar vi alla våra kunders behov, varma som kalla, på största allvar. Våra kunder är privatpersoner, fastighetsägare, kommuner, landsting och företag. Idag är vi 14 anställda och omsatte 35 miljoner 2019. Läs gärna mer om oss på www.intemp.se

Tjänstebeskrivning
Har du erfarenhet av att arbeta med kylanläggningar? Brinner du för teknik och service och vill ha ett självständigt arbete, där kunden står i fokus? Nu satsar Intemp på framtiden och behöver utöka nuvarande team med en kyltekniker. Kanske är det du? Som kyltekniker hos oss har du en nyckelroll och erbjuder våra kunder den bästa servicen. Du kommer att arbeta med service, reparationer och installationer av kylanläggningar hos företag. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete samt uppföljning och återrapportering. Som kyltekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete med ett stort kontaktnät, där du tar egna initiativ och löser problem. Samtidigt har du ett tätt samarbete med dina kollegor där ni delar med er av er kunskap för att utvecklas tillsammans men också för att hjälpas åt med att lösa tekniska utmaningar. Tjänsten innebär resor i regionen och du utgår från hemmet med servicebil. .

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gärna har jobbat några år som tekniker mot kylanläggningar och system. Vi ser även att du gärna är certifierad kyltekniker inom kategori 1. Eller så jobbar du idag som tekniker inom VVS eller El och vill lära dig mer om den här branschen. För rätt sökande, som inte är kyltekniker idag, erbjöds möjligheten att utbildas till detta inom ett år. Du har ett stort teknikintresse och trivs i rollen att dagligen möta våra kunder och ge service av högsta kvalitet. Som person är du ansvarstagande, har förmågan att ta egna initiativ och komma med lösningar. Du är driven och serviceinriktad och trivs i rollen att dagligen möta våra kunder. Du bidrar till vår verksamhet genom att vara prestigelös och ha en god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du behärskar det svenska språket och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig ett roligt och varierande jobb med stor frihet under ansvar. Intemp är ett familjärt och prestigelöst företag, där vi hjälper varandra att utvecklas. Vi är ett nytänkande företag som satsar på energilösningar inom exempelvis solceller. Vi har en plattorganisation, där alla är engagerade och bidrar till att vi har roligt tillsammans. Här finns ett stort tekniskt kunnande och intresse, som kan hjälpa dig att bygga på din kompetens inom kylanläggningar. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Malin Andersson, tel. 070-785 86 48. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30 november 2020. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
 

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

malin.andersson@premier.se

0707858648

 

 

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Uddevalla

Publiceringsdatum

09 November 2020

Dela detta jobb

logga
Kyltekniker sökes till Intemp i Uddevalla

Premier Service