teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

KYLINGENJÖR/TEKNIKER TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

KYLINGENJÖR/TEKNIKER TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi en teknikintresserad och målinriktad kylingenjör/tekniker som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att självständigt utföra tester och mätningar samt utveckla komponenter och kylsystem. Du skall även analysera, dokumentera och rapportera testresultat samt delta i olika utvecklingsprojekt i konstruktion av kylsystem. Därutöver ingår att hålla sig uppdaterad på gällande/relevanta standarder och arbetsmetoder inom aktuellt ämne som utvecklingen ställer.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en självständig, noggrann och ansvarstagande person med stor idérikedom. Du är civilingenjör eller högskole inom energiteknik/termodynamik eller kyltekniker med några års erfarenhet. Påbyggnadskunskaper inom styr & reglerteknik och VVS är meriterande. Även nyutexaminerade med rätt egenskaper och relevanta erfarenheter kan söka.

OM ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 29 december 2021. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE:

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! 

Kontaktpersoner

Mattias Nilsson

Produktutvecklingschef på NIBE Product Development

0433-27 30 00

mattias.nilsson@nibe.se

Per Åström

Head of Talent

0433-27 30 00

per.astrom@nibe.se

 

 

Dela detta jobb

logga
KYLINGENJÖR/TEKNIKER TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

NIBE AB