teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kylingenjör/tekniker

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Kylingenjör/tekniker

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi en teknikintresserad och målinriktad kylingenjör/tekniker till NIBE Energy Systems i Markaryd som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att självständigt utföra tester och mätningar samt utveckla komponenter och kylsystem. Du skall även analysera, dokumentera och rapportera testresultat samt delta i olika utvecklingsprojekt i konstruktion av kylsystem. Därutöver ingår att hålla sig uppdaterad på gällande/relevanta standarder och arbetsmetoder inom aktuellt ämne som utvecklingen ställer.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en självständig, noggrann och ansvarstagande person med stor idérikedom. Du är civilingenjör eller högskole inom energiteknik/termodynamik eller kyltekniker med några års erfarenhet. Påbyggnadskunskaper inom styr & reglerteknik och VVS är meriterande. Även nyutexaminerade med rätt egenskaper och relevanta erfarenheter kan söka.

OM ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 15 december 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Mattias Nilsson

Produktutvecklingschef på NIBE Product Development

0433-27 30 00

mattias.nilsson@nibe.se

Madeleine Johannesson

HR-specialist

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Kylingenjör/tekniker

NIBE AB