teknikjobb.se

Recipharm Karlskoga AB

Recipharm är ett ledande CDMO-företag inom läkemedelsindustrin som tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Som anställd får du arbeta i en spännande och expansiv bransch, med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.

Har du utbildning som farmaceut samt goda kunskaper inom kvalitet? Gillar du att bidra med dina erfarenheter och ditt kunnande för att uppnå goda resultat? På uppdrag av Recipharm söker AxÖ Consulting en kvalitetsvärderare till siten i Karlskoga. Recipharm Karlskoga är ett produktionsbolag inom Recipharmkoncernen, här jobbar idag cirka 225 medarbetare i trevliga lokaler intill Björkborns industriområde.

Varmt välkommen med din ansökan!

Recipharm erbjuder:

  • Recipharm respekterar människan och miljön. Miljö- och arbetsmiljöarbetet är en viktig del i verksamheten som tas på stort allvar. Alla anläggningar, med något undantag, är därför certifierade enligt gällande ISO-standarder för såväl arbetsmiljö, miljö och kvalitet.
  • En växande arbetsplats med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.
  • Yrkesmässiga utmaningar till dem som vill, på alla nivåer.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kvalitetsvärderare ingår du i avdelningen för kvalitetssäkring där dina arbetsuppgifter innefattar att utreda och bevaka reklamationer, granska batchdokumentation och fatta batchdispositionsbeslut. Som kvalitetsvärderare deltar du även som QA-representant vid projektarbete, ändringsärenden samt vid validering och utformning av GMP-instruktioner. Vidare kommer du att delta i utredningar av avvikelser, arbeta med kvalitetsförbättringar samt skriva kvalitetsrelaterade rapporter såsom Product Quality Reviews.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en farmaceutisk utbildning eller annan akademisk kemiteknisk utbildning om minst fyra år. Det är önskvärt att du uppfyller sakkunnig (QP) profil enligt läkemedelsverkets krav. Vi ser även att du har flerårig yrkeserfarenhet inom ditt utbildningsområde, företrädesvis från läkemedelsindustri. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är noggrann och uthållig. Vidare har du förmåga att självständigt fatta beslut utan att dra saker i långbänk. I rollen som kvalitetsvärderare har du dessutom lätt för att kommunicera, samarbeta och skapa och vidareutveckla goda relationer.

Information om ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Tobias Björk, AxÖ Consulting, på telefonnummer 070-977 51 00. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om Recipharm

Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Bolaget omsätter cirka 5,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com.

Om Karlskoga

Karlskoga ligger precis mitt emellan, inom 30 mils radie finns Oslo, Stockholm och Göteborg. Om du vill bo på landet och jobba i Örebro eller i någon av de andra större orterna i regionen så är det inga problem. Det är 30 minuter till incheckningen på flygplatsen som tar dig till Thailand, Kreta eller varför inte affärsmötet i Köpenhamn. Tåget eller bilen till mötet, shoppingen eller släkten i Stockholm tar lite drygt två timmar.

Vill du veta mer om Karlskoga? Besök http://flyttatillkarlskoga.se/

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/266
Kontakt
  • Tobias Björk, 070-977 51 00
Publicerat 2018-11-28
Sista ansökningsdag 2018-12-19

Kvalitetsvärderare till Recipharm Karlskoga AB

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Dela detta jobb