teknikjobb.se

Logo

Kvalitetstekniker till Nitator

Företag Nitator AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-21

Ansök nu

Kvalitetstekniker till Nitator

Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Ur ett hållbarhetsperspektiv ska Nitator vara Världens ledande leverantör till fordonsrelaterad industri och vara regionens mest attraktiva arbetsplats. Nitator med kärnprocesserna i Hylte och Oskarström ger en komplett förädlingskedja som kan hantera både höga och låga volymer med högt automatiserade tillverkningsmetoder, kompletterat av vår verksamhet i Litauen och vår strategiska partner i Kina. I Sverige är vi ca 200 medarbetare. Omsättningen i Sverige ligger på ca 500 MKR.
Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren.

Nuvarande kvalitetstekniker har valt att gå vidare till nya utmaningar. Vi söker därför nu en:

Kvalitetstekniker till Nitator, placering i Oskarström

Vi erbjuder
Stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater. På Nitator ger vi dig möjligheten!
Du blir en viktig medarbetare i ett effektivt och trevligt team med stor gemenskap och kamratanda!

Som leverantör till fordonsindustrin med krav och system som har som mål att uppnå 0 fel ställs höga krav på oss att alltid utvecklas och gå framåt. Vi verkar i en mycket intressant och tekniskt spännande miljö där tempot är högt. Vårt företag är känt för hög specialistkunskap och produkter med mycket hög kvalitet.

Arbetsuppgifter
I rollen som kvalitetstekniker ingår att ta emot och följa upp avvikelsehanteringen, PPAP arbete som inkl. FMEA, styrplaner, processinstruktioner och andra förekommande arbetsuppgifter. Utifrån riskanalyser av produkter och processer, t ex med hjälp av FMEA, leder eller deltar du i förbättringsarbeten och förbättringsprojekt för att utveckla och effektivisera verksamheten. I samband med att nya artiklar introduceras bidrar du med kvalitets teknisk kunskap i projektteamet. Revision av tillverkningsprocesserna kan bli aktuellt beroende på dina tidigare erfarenheter.

Publiceringsdatum
2021-07-08

Kvalifikationer
Som kvalitetstekniker på Nitator bör du ha högskoleutbildning med teknisk inriktning.
Samt gärna flerårig erfarenhet från industrin med liknande arbetsuppgifter. Vi värdesätter kunskaper inom ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001, Core Tools. (Ex APQP, SPC, FMEA, PAPP, MSA.) samt 8D hantering.
Erfarenhet från produktionen är ett krav.

För att klara jobbet måste du
Ha ett tekniskt intresse och förståelse för kvalitetsarbete. För att lyckas ska du vara strukturerad, serviceinriktad, noggrann, analytisk, pålitlig och ha ett strategiskt tänk. Som kvalitetstekniker på Nitator är du självgående, vilket ställer krav på att du som person är villig att, inom givna ramar, ta egna initiativ och ha ett driv i ditt arbete. God kännedom i Officepaketet ser vi som en självklarhet. Nitator använder Monitor som affärssystem. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du innehar B-körkort.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta vår Kvalitetschef Magnus Eriksson 035-17 75 39.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-08-20

Adress
Nitator i Oskarström AB
Fanérvägen 5
31322 Oskarström

 

 

Dela detta jobb

Logo
Kvalitetstekniker till Nitator

Nitator AB