teknikjobb.se

Har du ett stort intresse för kvalitet och teknik och har erfarenhet av CAD och reklamationsärenden? Vill du jobba i ett mindre familjärt bolag – men på den stora internationella marknaden? Då är detta chansen för dig! AB Zeller och Co, ett internationellt handelshus med inriktning mot fordons-, verkstadsindustrin samt arkitekt- och byggbranschen söker just nu en ny medarbetare till sitt team i Mölnlycke!

Rollen
Som kvalitetstekniker kommer du jobba med hela produktsortimentet som bla inkluderar gjutgods, smide, specialstål, pumpar samt anodiserat aluminium. 

Tjänsten omfattar huvudsakligen följande arbetsuppgifter:

- Reklamationshantering
- Ordermottagning, framtagning och uppföljning av offerter
- Framtagning och arbete med kontrollplaner och ansvara för mätningar med mätutrustning
- Ritnings- och specifikationsgranskning
- Inköp av varor samt leveransbevakning 

Du erbjuds
På AB Zeller och Co får du möjligheten att arbeta i moderna lokaler i en familjär miljö med god uppbackning av kollegor! Här hjälps man åt för att lösa uppdragen och ge kunderna den service som dom förväntar sig!

Din profil
För att lyckas i rollen som kvalitetstekniker hos Zeller krävs att du:
- kan läsa ritning och CAD och har erfarenhet av reklamtionshantering
- har god kunskap i engelska (skrift och tal)
- datavana med kunskap inom Officepaketet och affärssystem
- B-körkort. Meriterande om du har truckkörkort för motviktstruck

Som person är du noggrann och stresstålig. Du har en inbyggd servicekänsla och tar dig an ditt arbete med stort engagemang och är ansvar. Du kommer ingå i ett mindre företag och därför värderas flexibilitet, självständighet och samarbetsförmåga högt.

Intresserad?
Du söker tjänsten som Kvalitetstekniker genom att ladda upp ditt cv och personligt brev nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.
AB Zeller & Co har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med TEMP-TEAM, Hanie Jadidi, på tfn 0707-585510.

Logga

KVALITETSTEKNIKER TILL AB ZELLER & CO

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb