teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kvalitetstekniker svets och plåt

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-02-04

Ansök nu

Kvalitetstekniker svets och plåt

NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu ges möjligheten att vara med och kvalitetssäkra våra fabriker i Markaryd.

OM TJÄNSTEN

Vi söker kvalitetstekniker till vår svets o plåt avdelningar i Markaryd då vi bygger ut vår produktion inom dessa områden.

Som kvalitetstekniker hos NIBE säkerställer du produktionskvalitet vid tillverkning av värmepumpar och beredare, både i utvecklingsprojekt samt vid serietillverkning. Du driver ständiga förbättringar för att minimera felutfall och kvalitetsbristkostnader samt genomför riskbedömningar, skapar styrplaner och tar fram kontrollinstruktioner. Problemlösning och statistisk analys är en del av vardagen. Du utför även processrevisioner och hanterar avvikelser samt deltar vid övriga interna och externa revisioner. Tillsammans med övriga kollegor stöttar och utbildar du organisationen i olika kvalitetsrelaterade frågor.

Vi välkomnar Dig till ett expansivt företag som investerar för framtiden. Just nu utökar vi kapaciteten i Markaryd för att trygga tillväxten. Du erbjuds en operativ tjänst som kräver stort engagemang och närvaro. Du ingår i kvalitetsavdelningen inom NIBE AB med många kompetenta kollegor samt kontaktytor inom hela organisationen.

DIN BAKGRUND 

Du har en teknisk utbildning från högskola/universitet och/eller flera års praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande industri speciellt inom de områden vi söker. Kunskap inom kvalitetsområdet eller produktions teknik samt arbete med ständiga förbättringar. Du har god kännedom och praktisk erfarenhet av olika verktyg för problemlösning och riskidentifiering. Viktiga personliga egenskaper är att du är analytisk, strukturerad, problemlösande, självgående och kan prioritera utifrån angelägenhetsgrad. Tjänsten kräver god kommunikationsförmåga och hög social kompetens.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 2 februari 2023. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Om ni önskar mer information, vänligen ring någon av kontaktpersonerna nedan. 

OM NIBE 

NIBE AB i Markaryd har cirka 1 600 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier. NIBE är en global koncern på fem kontinenter som utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter. Detta bidrar till att våra kunder kan minska sin energikonsumtion och miljöbelastning. NIBE förser också marknaden med komponenter och lösningar för intelligent uppvärmning samt styrning för industri och infrastruktur.

NIBE startades för 70 år sedan i en region i södra Sverige, välkänd för sin företagsamhet. Genom målmedvetet arbete har NIBE vuxit till en internationell koncern och har en omsättning på drygt 35 miljarder kronor och mer än 22 000 anställda i över 30 länder. NIBE är börsnoterat under namnet NIBE Industrier på Nasdaq Stockholm, Large Cap-listan, sedan 1997, med en sekundärnotering på SIX Swiss Exchange sedan 2011. Verksamheten bedrivs inom tre olika affärsområden: NIBE Climate Solutions, NIBE Element och NIBE Stoves.

KONTAKTPERSONER

Christian Almquist

Gruppchef Kvalité

0433-27 30 00

christian.almquist@nibe.se

Kenneth Magnusson

Kvalitets- och miljöchef

0433-27 30 00

kenneth.magnusson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Kvalitetstekniker svets och plåt

NIBE AB