teknikjobb.se

logga

Kvalitetsingenjör till värmepumps tillverkningen på NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Kvalitetsingenjör till värmepumps tillverkningen på NIBE AB

NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Vi förstärker nu gruppen som arbetar med att kvalitetssäkra tillverkningsprocessen i Markaryd.

Du ingår i ett team som består av kvalitetstekniker, mättekniker, produktrevisor och kvalitetsansvarig och samtidigt i vår kvalitets o miljöavdelning inom NIBE AB Markaryd med tillverkning i flera fabriker.  

OM TJÄNSTEN

Som kvalitetsingenjör/tekniker kommer du att arbeta på våra produktionsavdelningar med tillverkningsprocessen för våra värmepumpar. Arbetet bedrivs i nära samarbete med produktions- och utvecklingsavdelningar. Du genomför riskbedömningar och skapar styrplaner för att slutligen ta fram kontrollinstruktioner.

En viktig del är förbättringsarbete och du kommer att driva kvalitetsgrupper och initiera problemlösning utifrån felutfall och kvalitetsbristkostnader. Tjänsten är placerad i Markaryd.

DIN BAKGRUND

Du har sannolikt en teknikutbildning från högskola/universitet, i kombination med några års praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande industri inom kvalitetsområdet eller produktionsteknik och har erfarenhet från ständiga förbättringar. Viktiga personliga egenskaper är att du är analytisk, strukturerad, problemlösande samt har ledarskapsförmåga och kan prioritera utifrån angelägenhetsgrad. Du arbetar inom hela organisationen vilket kräver god social kompetens och att du känner dig bekväm i att tala inför andra.

Erfarenhet från montering, lödnings processer samt från problemlösning är meriterande.  

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 24 januari Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna. 

OM NIBE

NIBE AB i Markaryd har cirka 1 300 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4,5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.

Nibe AB ingår i börsnoterade Nibe Industrier AB, med en omsättning på mer än 25 miljarder kr och har ca 18 000 anställda i Sverige och ytterligare 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Ann Ohlsson

Ansvarig för tillverkningskvalite

0433-27 30 00

ann.ohlsson@nibe.se

Madeleine Johannesson

Personalavdelningen

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Kvalitetsingenjör till värmepumps tillverkningen på NIBE AB

NIBE AB